HABER ARAMA...
ARAMA SONUÇLARI
-
26.03.2026 22:26
OECD’den ekonomi için tüm dünyaya: 'Tetikte kalın tasarruf edin'
Çiğdem Toker; OECD’nin “Dayanıklılığın Test Edilmesi” başlığıyla yayımladığı yeni Ara Rapor'da bütün ülkelerden enerji verimliliğini arttıran, tasarrufu teşvik edici, araç paylaşımı ve toplu taşıma araçları kullanımını özendirici tedbirler alması istendi.
-
25.03.2026 19:57
CHP'li Gürer: Tüm çalışanların ücretleri artırılıp işten çıkarmalar durdurulsun. Borç faizleri silinsin!
Ömer Fethi Gürer: “Savaş öncesi temel gıda ürünlerinde artışlar, çalışanları daha çok çalışıp daha az gelir sağlar noktaya sürüklemişti. Çalışarak yoksullaşan kesimin kurtulması önemli bir kesim için zorlaştı."
-
24.03.2026 13:40
Özgür Özel: Tapu sicil kayıtlarını avukat isteyecek, hâkim getirecek; millet, kim yalan söylüyor görecek!
Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Özgür Özel, "Tarım için kullanılmış bütün kredilerin faizlerinin silinmesi, ana paraların yapılandırılmasını bir kez daha öneriyoruz." dedi.
-
11.03.2026 10:35
Müsavat Dervişoğlu: İran'ın çöküşü, Türkiye'nin lehine bir tablo doğurmaz. Tam tersine bölgeyi daha büyük bir kaosa sürükler!
İYİ Parti Genel Başkanı Müsavat Dervişoğlu, "İran'daki rejime karşı olmak başka şeydir, İran'ın çöküşünü alkışlamak başka şeydir. İran'ın çöküşü, Türkiye'nin lehine bir tablo doğurmaz.
-
01.03.2026 17:51
CHP'li Gürer: Tarım sektörü geçen yıl saatte 42 milyon TL borçlandı. Çiftçinin tarlası da tohumu da icralık!
CHP Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer: Savaşlar, gıdada kendi kendine yeterliliğin zorunluluğunu gösteriyor. Savaşlar da salgınlar da dikkate alınıp üretim planlanmalıdır. İthal değil, yerli üretimle tarım ayağa kalkmalıdır.
YAZARLARIMIZ

























