HABER ARAMA...
ARAMA SONUÇLARI
-
10.09.2025 08:41
Ümit Özdağ, Cumhurbaşkanına hakaret davası duruşmasında savunma yapmadı Savcılık, mütalaa verdi: 4 yıl 8 ay hapis cezası ve siyasi yasak istedi!
Cumhurbaşkanı’na hakaret ettiği gerekçesiyle Özdağ’ın yargılandığı duruşma bugün İstanbul 35. Asliye Ceza Mahkemesi’nde görülmeye devam etti. Duruşma 24 Aralık'a ertelendi.
-
08.09.2025 07:14
İBB Başkanvekili Nuri Aslan: İstanbul'daki trafik yoğunluğu da Valiliğinizle beraber aldığımız tedbirler neticesinde, problemsiz şekilde akıyor!
İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB), 2025-2026 eğitim öğretim yılının başlangıcı için hayata geçirdiği kapsamlı önlemler sayesinde ilk günde trafikte ciddi bir yoğunluk yaşanmasını engelledi.
-
03.09.2025 21:25
4 Eylül Sivas Kongresi'nin 106. yıl dönümü
Sivas Kongresi, Mustafa Kemal’in Amasya Genelgesi sonrası I. Dünya Savaşı’ndan sonra ağır yara alan ve işgale uğrayan Türk topraklarını kurtarmak, Türk milletinin tam bağımsızlığını sağlamak amacıyla ulus temsilcileriyle bir araya geldiği kongredir.
-
02.09.2025 18:19
Özgür Özel, CHP İstanbul İl Başkanlığına atanan Gürsel Tekin'inin partiden ihraç edildiğini canlı yayında duyurdu
Kayyum olarak atanan Gürsel Tekin hakkında da konuşan CHP Genel Başkanı Özgür Özel, daha önce istifa ettiğini söyleyen ancak herhangi bir dilekçe vermediği ortaya çıkan Tekin'i partiden ihraç ettiklerini söyledi.
YAZARLARIMIZ

























