HABER ARAMA...
ARAMA SONUÇLARI
-
01.07.2025 12:16
Sinan Ateş'in kişisel bilgilerinin temini davasının, Ankara 32. Ağır Ceza Mahkemesi’nde ki 2 sanıklı dava ile birleştirilmesine karar verildi
Ankara 34. Asliye Ceza Mahkemesi'nde görülen ve 8 sanığın, ''kişisel verileri hukuka aykırı olarak ele geçirme veya yayma'' ve ''suçluyu kayırma'' suçlarından yargılandığı davanın duruşması görüldü.
-
24.06.2025 12:09
Devlet Bahçeli: Siyaseti, bir şeyler yapıyor görünmek ve günü kurtarmak niyetiyle yerine getirmiyoruz, getirmeyeceğiz!
Devlet Bahçeli; Milliyetçi Hareket Partisi ve Cumhur İttifakı; tıpkı bir zembereğin saatte oynadığı fonksiyonu daha genel manada millet varlığını ilerletmek maksadıyla yerine getirecektir, sevindirici olanı da getirmektedir.
-
23.06.2025 14:08
Pir Sultan Abdal Kültür Derneği: 2 Temmuz'da Madımak'ta katledilen 33 aydın için 32 yıl sonra yine Sivas'tayız!
Pir Sultan Abdal Kültür Derneği: Emekten, laiklikten, eşitlikten yana olan, özgür ve kardeşçe yaşayacağımız aydınlık Türkiye diyen, halkına ses, karanlığa ışık olan tüm dostlarımızı 2 Temmuz'da Sivas'a ve bulundukları her yerde alanlara çağırıyoruz!
-
17.06.2025 11:17
Ümit Özdağ; Yargının gerçekten bağımsız olduğu bir ülkede yaşasaydık, ben 149 gündür hapishanede yatıyor olmazdım!
Zafer Partisi Genel Başkanı Prof. Dr. Ümit Özdağ’ın tutuklu olarak yargılandığı 'halkı kin ve düşmanlığa tahrik etme' davası nedeniyle Silivri Marmara Cezaevi yerleşkesine girişler kapatıldı.
YAZARLARIMIZ