HABER ARAMA...
ARAMA SONUÇLARI
-
30.04.2026 07:43
İBB'ye yönelik 'yolsuzluk' davasının Silivri'de görülen ilk duruşmasının 30. oturumu görüldü: Mahkeme heyeti 15 kişi için tahliye kararı verdi
İBB yolsuzluk davasının ilk duruşması 30. oturumu 30 Nisan 2026 Perşembe bugün Silivri'de görüldü. İBB Başkan Ekrem İmamoğlu ile tutuklu sanıklar hakim karşısında savunma yapmaya devam ediyor.
-
29.04.2026 21:39
Birleşik Kamu-İş Konfederasyonu; Ekmek, Adalet ve Özgürlük için Kamu Emekçileri olarak omuz omuza 1 Mayıs'ta meydanlardayız!
Birleşik Kamu-İş Konfederasyonu; Ankara'da Tandoğan Meydanı, İstanbul'da Kadıköy İskele Meydanı olmak üzere Tüm Türkiye'de İşçi ve Emekçiler ile birlikte 1 Mayıs alanlarında olacağız!
-
29.04.2026 11:13
Özgür Özel, Türk-İş Genel Başkanı Ergün Atalay’ı ziyaret etti: Gün dayanışmanın günüdür; Vatandaş muhalefetin bir ve beraber olmasını, iktidar değişimi bekliyor
CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Türk-İş Genel Başkanı Ergün Atalay’ı ziyaret etti. Özel: gelip Sayın Genel Başkan’ın ve Türk-İş’te örgütlü bütün emekçi arkadaşların 1 Mayıs’ını kutlamak istedik.
-
29.04.2026 09:33
İBB'ye yönelik 'yolsuzluk' davasının Silivri'de görülen ilk duruşmasının 29. oturumu görüldü
İBB yolsuzluk davasının ilk duruşması 29. oturumu 29 Nisan 2026 Çarşamba bugün Silivri'de görüldü. İBB Başkan Ekrem İmamoğlu ile tutuklu sanıklar hakim karşısında savunma yapmaya devam ediyor.
-
28.04.2026 09:59
Devlet Bahçeli: Avrupa Birliği, Türkiye’yi yıllardır üyelik bahsinde dışarıda, güvenlikte içeride; değerler söyleminde ötede, yük paylaşımında beride tutmaya çalışmıştır
Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli TBMM'de partisinin haftalık grup toplantısında konuştu. Bahçeli; Avrupa’nın Türkiye’yi anlamakta yaşadığı derin zihnî arızadır.
-
28.04.2026 00:05
Fahiş site aidatlarına yönelik düzenlemeleri de içeren Tapu kanunu bu hafta TBMM'de
TBMM Genel Kurulu, fahiş site aidatlarına yönelik düzenlemeleri de içeren Tapu Kanunu ile Bazı Kanunlarda ve 375 Sayılı Kanun Hükmünde Kararnamede Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Teklifi ele alınacak.
-
27.04.2026 22:58
Bağımsız Maden İş, Enerji Bakanlığı ile açlık grevindeki madenciler için görüştü: Mücadelemizi aynı kararlılıkla sürdüreceğiz
Bağımsız Maden İş, Enerji Bakanlığı ile açlık grevindeki madenciler için görüştü: Taleplerimizin yüzde 100 haklı olduğu ifade edildi ancak çözüm konusunda henüz somut bir adım yok.
YAZARLARIMIZ

























