HABER ARAMA...
ARAMA SONUÇLARI
-
24.02.2026 07:26
Devlet Bahçeli: Terörsüz Türkiye’ye hizmet eden İmralı’nın statü açığı nasıl kapatılacaktır? Samimiyetle bu tartışmanın yapılarak makul, akla ve vicdana müzahir sonucuna kısa sürede ulaşılmalıdır!
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli: Af ve cezasızlık algısına prim vermeden ihtiyaç duyulan yasal düzenlemelerin çerçevesi de çizilmelidir. Türk’ün itibarı Kürt’ün itibarıdır. Kürt’ün iffeti Türk’ün iffetidir. Türk’ün onuru Kürt’ün onurudur.
-
23.02.2026 05:09
CHP'li Yankı Bağcıoğlu: TSK’nın komuta yapısı harekat etkinliğini ileri taşıyacak şekilde güncellenmelidir!
Yankı Bağcıoğlu: Bölgesel ve küresel tehditler giderek daha karmaşık ve çok boyutlu hale gelirken TSK’nın komuta yapısı ve eğitim sistemi harekat etkinliğini daha da ileri taşıyacak şekilde alınan derslerle güncellenmelidir.
YAZARLARIMIZ

























