HABER ARAMA...
ARAMA SONUÇLARI
-
19.11.2025 08:35
Sağlık Bakanı Kemal Memişoğlu: Böcek ailesinin tedavisinde sorun saptanmadı
Sağlık Bakanı Kemal Memişoğlu, İstanbul'da hayatını kaybeden 4 kişilik Böcek ailesinin tedavi süreciyle ilgili açıklamalarda bulundu. Bakan Memişoğlu, 2 hastanede gerekli müdahalenin yapıldığını söyledi. Bakan, her ihtimale karşı inceleme yapıldığını açıkladı.
-
18.11.2025 15:57
TBMM Genel Kurulu, Meclis Başkanvekili Pervin Buldan başkanlığında toplandı
DEM Parti Diyarbakır Milletvekili Sevilay Çelenk Özen, Diyarbakır'da nüfusun giderek arttığını, ulaşımda sorunlar yaşandığını, çeteleşme, şiddetin yükselişi, haraç ve uyuşturucu sorununun şehrin çöküşüne neden olduğunu kaydetti.
-
18.11.2025 10:51
Özgür Özel: Bu milletin parasını biz yemedik, ama yiyen varsa Allah bin kere belasını versin!
Özgür Özel: Siyasetin finansmanı şeffaflaşsın. Erdoğan birinci sırada, ben ikinci sırada, Ekrem Başkan üçüncü sırada. Hepimizin siyasete girdiği günden bugüne kadar mal varlıkları araştırılsın, gelir gider araştırsın.
-
16.11.2025 13:25
Özgür Özel Kilis'te konuştu: Yerel yönetimlerde Türkiye'nin yüzde 65'i değişti, şimdi sıra; baştaki iktidarı değiştirmeye, milletin yüzünü güldürmeye geldi!
CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Kilis’te düzenlenen Millet İradesine Sahip Çıkıyor Mitinginde konuştu. Özel: Mansur Yavaş Başkanıma Kilis’e sahip çıktığı, Hakan’a abilik, kardeşlik yaptığı için yürekten teşekkür ediyorum.
-
11.11.2025 21:11
CHP'li Gürer: Çiftçi, besici, üretici sorunları çözülmeden gıdadaki sorunlar bitmez. İthalatta da bir azınlığın vurgun peşinde koşması, sorunları daha da artırıyor!
CHP Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer, ülkemizde yaşanan zirai don ve kuraklığın fiyat artışları için bir neden olsa da, genel anlamda uygulanan yanlış tarım politikalarının gıda ürünlerinde artışa yol açtığını söyledi.
-
11.11.2025 10:40
Özgür Özel: Bu kara düzen gidecek. Yerine yepyeni, adil, çalışanın hakkını alacağı, gelecekten güvence duyulacak yepyeni bir düzen kurulacak!
Özgür Özel, partisinin TBMM Grup Toplantısı’nda konuştu. Özel: güçlü yurttaş, güvenli gelecek, kazanan Türkiye için; parti programını ev ev, sokak sokak anlatacağız.
-
11.11.2025 07:17
Devlet Bahçeli: Bizim meselemiz vatandır, millettir, devlettir, al bayrağın altında 86 milyonun tek yürek olmasıdır!
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, "Cumhur İttifakı Türkiye'yi kem gözlerden, kötü sözlerden, ölümcül engellerden, karanlık emellerden, kaos tetikçilerinden fedakarca koruyacak, milletiyle bir ve bütün halinde geleceği inşa edecektir." dedi.
YAZARLARIMIZ

























