HABER ARAMA...
ARAMA SONUÇLARI
-
14.01.2026 16:30
Özgür Özel: Birbirlerinin yüzüne, eşlerinin gözüne bakamayacaklar’ diyen Erdoğan, Barbaros Meydanı’na bak, Barbaros Meydanı’na!
Özgür Özel Beşiktaş'ta konuştu: Rıza kardeşime şunu söylüyorum; Aziz İhsan Aktaş örgütünün mensubuymuş Rıza Akpolat. Aziz İhsan Aktaş 704 yılla yargılanıyor, ortalıkta geziyor.
-
14.01.2026 12:00
Mansur Yavaş: barajlarımızda yeterli su olmadığı hâlde bunu öngörmeyen, önemsemeyen Devlet Su İşleri adına da özür diliyorum!
Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, kuraklık nedeniyle kentte son dönemde uygulanmak durumunda kalan debi ve basınç düşüklüğü uygulamasının nedenlerini açıkladı.
-
10.01.2026 07:21
CHP'li Gürer: 2026 yılına gelindiğinde emekli maaşları asgari ücretin yaklaşık yüzde 30 gerisine düşürüldü ve emekli toplumun en yoksul gelir grubuna itildi
TBMM’de emekli maaşlarının en az asgari ücret seviyesine yükseltilmesi amacıyla CHP grubunun başlattığı Genel Kurul’u terk etmeme nöbetine katılan Ömer Fethi Gürer, destek için Meclis’e gelen emekli sendika ve dernek temsilcileriyle de görüştü.
-
09.01.2026 09:39
TBMM'ye geldi: En düşük emekli maaşı 2026 ocak ayı ödeme döneminden itibaren 20 bin liraya yükseltiliyor!
AK Parti milletvekillerinin imzasını taşıyan ve en düşük emekli aylığının artırılmasını da içeren Bazı Kanunlarda ve 375 Sayılı Kanun Hükmünde Kararnamede (KHK) Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Teklifi, TBMM Başkanlığına sunuldu.
-
09.01.2026 08:28
İstanbul Barosu davasında başkan ve yönetim kurulu üyeleri beraat etti
İstanbul 26. Ağır Ceza Mahkemesi, Suriye'nin kuzeyindeki bir operasyonla ilgili açıklamaları gerekçe gösterilerek yargılanan İstanbul Baro Başkanı İbrahim Kaboğlu ve yönetim kurulu üyelerinin oybirliğiyle ayrı ayrı beraat etmelerine karar verdi.
YAZARLARIMIZ

























