HABER ARAMA...
ARAMA SONUÇLARI
-
27.04.2026 22:58
Bağımsız Maden İş, Enerji Bakanlığı ile açlık grevindeki madenciler için görüştü: Mücadelemizi aynı kararlılıkla sürdüreceğiz
Bağımsız Maden İş, Enerji Bakanlığı ile açlık grevindeki madenciler için görüştü: Taleplerimizin yüzde 100 haklı olduğu ifade edildi ancak çözüm konusunda henüz somut bir adım yok.
-
26.03.2026 14:39
Yankı Bağcıoğlu: Türkiye’nin Dijital Egemenliği ve Ulusal Güvenliği Denizlerin Derinliklerinde de Korunmalıdır!
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Milli Savunma Politikalarından Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Yankı Bağcıoğlu, sualtı ve deniz tabanı altyapılarının güvenliğine dikkat çekti.
-
15.03.2026 11:26
Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar, CHP'li Gürer’in önergesini cevapladı: Vatandaş doğalgaz yerine kömür kullanmış!
Cumhuriyet Halk Partisi Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer'in Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı’na yönelttiği sorulara Bakan Alparslan Bayraktar yanıt verdi.
-
08.12.2025 23:10
CHP'li Gürer: Kendisini muhafazakâr olarak tanımlayan bir iktidarın en büyük gelir artışını alkol ve kumardan sağlaması düşündürücü!
CHP Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer, “Alkollü içkilerden alınan vergiler 2021 yılında 22,9 milyar TL iken, 2026 yılı için planlanan gelir 191,6 milyar TL’ye yükseliyor. Bu, tam 8,4 katlık (%735) bir artış anlamına geliyor” dedi.
-
05.12.2025 20:59
TBMM Genel Kurulunda Vergiye yönelik düzenlemeleri de içeren kanun tekli kabul edildi
Vergiye yönelik düzenlemeleri de içeren Vergi Kanunları ile Bazı Kanunlarda ve 631 Sayılı Kanun Hükmünde Kararnamede Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Teklifi, TBMM Genel Kurulunda kabul edilerek yasalaştı.


















