HABER ARAMA...
ARAMA SONUÇLARI
-
21.12.2025 12:00
TBMM Genel Kurulu, 2026 yılı bütçe görüşmelerinin son gününde TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş başkanlığında toplandı
TBMM Başkanı Kurtulmuş, "Bu görüşmeler kapsamında Cumhurbaşkanı Yardımcımız, 17 bakanımız ve 457 milletvekilimiz olmak üzere toplam 1208 söz hakkı talebi karşılanmıştır." dedi.
-
22.11.2025 18:55
Kemal Kılıçdaroğlu, Partimizin kodları, geleneği ve iki büyük misyonu vardır: Birincisi siyaseti temiz tutmak ve hesap sormak. İkincisi Cumhuriyet Halk Partisi devlete istikamet çizmek!
Cumhuriyet Halk Partisi'nin 7. Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu sosyal medya hesabından yaptığı 'Milletimize' başlıklı videolu açıklamada, belediye başkanları hakkındaki yolsuzluk iddiaları ile CHP'nin İmralı'ya gitmeme kararı hakkında konuştu.
YAZARLARIMIZ
























