HABER ARAMA...
ARAMA SONUÇLARI
-
05.12.2025 20:59
TBMM Genel Kurulunda Vergiye yönelik düzenlemeleri de içeren kanun tekli kabul edildi
Vergiye yönelik düzenlemeleri de içeren Vergi Kanunları ile Bazı Kanunlarda ve 631 Sayılı Kanun Hükmünde Kararnamede Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Teklifi, TBMM Genel Kurulunda kabul edilerek yasalaştı.
-
04.12.2025 21:12
Bingöl ihalesinde vurgun, açık ihale ile önlendi
Çiğdem Toker: Bingöl Havalimanı PAT Sahaları Onarımı’na dair yazdığım bir yazıda yönelttiğim, “Neden ilk iki ihalede olduğu gibi açık bir şekilde usulü, tarihi ve yaklaşık maliyet tutarı ilan edilmiyor?” sorum pazarlık usulüyle açılmış ihalenin iptal edilmesi işlemiyle cevaplandı.
-
29.11.2025 09:00
Özgür Özel CHP'nin 39. Kurultayında konuştu: Bu mücadele, yeninin eskiye karşı mücadelesidir!
Özgür Özel: Ben size mücadele vadediyorum. Ben size 100 yıl önce olduğu gibi gerekirse ölümü göze almayı, ama işgale teslim olmamayı vadediyorum. Ve tüm mücadelenin sonunda size iktidar vadediyorum, iktidar vadediyorum.
-
11.11.2025 10:40
Özgür Özel: Bu kara düzen gidecek. Yerine yepyeni, adil, çalışanın hakkını alacağı, gelecekten güvence duyulacak yepyeni bir düzen kurulacak!
Özgür Özel, partisinin TBMM Grup Toplantısı’nda konuştu. Özel: güçlü yurttaş, güvenli gelecek, kazanan Türkiye için; parti programını ev ev, sokak sokak anlatacağız.
-
05.11.2025 09:35
Erdoğan'dan Özgür Özel'e deprem bölgesi tepkisi: Önceden turist gibi de olsa bölgeye yollarını düşürüyorlardı, şimdi artık onu bile yapamıyorlar!
Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) AK Parti Grup Toplantısı’na katılarak bir konuşma yaptı.
YAZARLARIMIZ

























