HABER ARAMA...
ARAMA SONUÇLARI
-
24.06.2025 21:21
Özgr Özel: Ekrem İmamoğlu, masumdur. Tek suçu; Cumhurbaşkanı adayı olmasıdır, Erdoğan’ı yenecek olmasıdır!
Özgür Özel: Tüm çevre mücadelelerinin arkasındayız. Birilerinin madencilik faaliyeti için zeytinlerimizi kestirecek olan kanuna; arkasında duruyorlar, biz de karşılarında duruyoruz. Sonuna kadar mücadeleye devam edeceğiz
-
23.06.2025 13:30
Azmi Karamahmutoğlu: Türkiye’nin kıyıları ve plajları kaçak ve kayrılmış işletmelerin işgali altındadır!
Zafer Partisi Sözcüsü Azmi Karamahmutoğlu: Bu savaşın İran’da yıkıma yol açması, Türkiye için güvenlik risklerinin artması, göç dalgalarının yaşanması ve ekonomik sonuçlar bakımından petrol fiyatlarının anormal oynaması anlamına gelir. Bunların tamamı ülkemiz için tehdit oluşturur.
-
22.06.2025 04:05
ABD, İran'daki Fordo, Natanz ve İsfahan nükleer tesislerini vurdu
İran parlamentosu, Hürmüz Boğazı’nı kapatma kararını onayladı. nihai kararın Yüksek Ulusal Güvenlik Konseyi tarafından verileceği belirtildi. ABD'den Hürmüz Boğazı için, Çin'e İran'la temasa geçme çağrısı: Tüm dünyayı etkiler.
-
19.06.2025 20:24
Ekrem İmamoğlu'nun avukatı Mehmet Pehlivan tutuklandı
Mehmet Pehlivan: Bu açık bir yargı kumpasıdır. Tek nedeni de herkesin bildiği üzere Ekrem İmamoğlu’nun avukatlığını yapmamdır. Amaçları korkutmak, susturmak, yalnızlaştırmaktır. Boşuna uğraşıyorlar. Çünkü biz avukatlar teslim olmayız.
-
19.06.2025 12:55
TBMM'de kabul edildi; yeni iskan nedeniyle oluşturulan ve nüfusu 5 bin ve üzerinde herhangi bir yerleşim yerinde belediye kurulabilecek!
Buna göre, Cumhurbaşkanlığı İdari İşler Başkanlığı teşkilatının Cumhurbaşkanlığı Genel Sekreterliği olarak değiştirilmesi dolayısıyla Harcırah Kanunu'na, Cumhurbaşkanlığı Genel Sekreteri ibareleri eklenecek.
YAZARLARIMIZ