HABER ARAMA...
ARAMA SONUÇLARI
-
02.08.2025 14:02
600 bin kamu işçisinin 2025-2026 dönemi Kamu Toplu İş Sözleşmeleri imzalandı
Yaklaşık 600 bin kamu işçisinin 2025-2026 dönemindeki mali ve sosyal haklarının belirlendiği Kamu Toplu İş Sözleşmeleri Çerçeve Protokolü bugün imzalandı. HAK-İŞ ve TÜRK-İŞ, işveren tarafıyla Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı’nda imzayı attı.
-
01.08.2025 10:00
2024 yılında, güvenlik birimlerine gelen veya getirilen çocukların karıştığı olay sayısı 612 bin 651 oldu
SonDakika, Türkiye İstatistik Kurumu verilerine göre; Güvenlik birimlerine gelen veya getirilen çocukların karıştığı olay sayısı 2024 yılında, 2023 yılına göre %9,8 oranında artarak 612 bin 651 oldu.
-
30.06.2025 23:15
LeMan'dan açıklama: Mazlum Müslüman halkın haklılığı çizilmek istendi, Peygamber efendimizin tasviri yoktur, sürülen lekeyi kabul etmiyoruz
Açıklamada, "Yine provokasyonlara maruz kalıp incindiğini düşündüğümüz iyi niyetli okurlarımız için özür dileriz" denildi, güvenlik önlemleri için Adalet Bakanlığı göreve davet edildi.
-
23.06.2025 13:30
Azmi Karamahmutoğlu: Türkiye’nin kıyıları ve plajları kaçak ve kayrılmış işletmelerin işgali altındadır!
Zafer Partisi Sözcüsü Azmi Karamahmutoğlu: Bu savaşın İran’da yıkıma yol açması, Türkiye için güvenlik risklerinin artması, göç dalgalarının yaşanması ve ekonomik sonuçlar bakımından petrol fiyatlarının anormal oynaması anlamına gelir. Bunların tamamı ülkemiz için tehdit oluşturur.
-
22.06.2025 14:30
Yankı Bağcıoğlu: GATA, Sadece Bir Askeri Hastane Değildi! Türkiye’de KBRN (Kimyasal, Biyolojik, Radyolojik ve Nükleer) tıbbı alanında tekil uzmanlık birikimine sahip bir kurumdu!
Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkan Yardımcısı Yankı Bağcıoğlu: Askeri Sağlık Sisteminin Yok Edilmesi ve GATA’nın Kapatılmasıyla Oluşan Boşluk, Sessizce Büyüyen Ulusal Güvenlik Açığıdır!
-
22.06.2025 04:05
ABD, İran'daki Fordo, Natanz ve İsfahan nükleer tesislerini vurdu
İran parlamentosu, Hürmüz Boğazı’nı kapatma kararını onayladı. nihai kararın Yüksek Ulusal Güvenlik Konseyi tarafından verileceği belirtildi. ABD'den Hürmüz Boğazı için, Çin'e İran'la temasa geçme çağrısı: Tüm dünyayı etkiler.
-
13.06.2025 00:05
ABD'de Bakana soru sormak isteyen Demokrat Kaliforniya senatörü Alex Padilla ters kelepçeyle gözaltına alındı
Trump yönetiminin göç politikalarını eleştiren Demokrat Kaliforniya senatörü Alex Padilla, Los Angeles'ta İç Güvenlik Bakanı Kristi Noem tarafından düzenlenen bir basın toplantısından zorla çıkarıldı. Daha sonra yere yatırılarak ters kelepçelendi.