HABER ARAMA...
ARAMA SONUÇLARI
-
28.04.2026 00:05
Fahiş site aidatlarına yönelik düzenlemeleri de içeren Tapu kanunu bu hafta TBMM'de
TBMM Genel Kurulu, fahiş site aidatlarına yönelik düzenlemeleri de içeren Tapu Kanunu ile Bazı Kanunlarda ve 375 Sayılı Kanun Hükmünde Kararnamede Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Teklifi ele alınacak.
-
24.03.2026 13:40
Özgür Özel: Tapu sicil kayıtlarını avukat isteyecek, hâkim getirecek; millet, kim yalan söylüyor görecek!
Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Özgür Özel, "Tarım için kullanılmış bütün kredilerin faizlerinin silinmesi, ana paraların yapılandırılmasını bir kez daha öneriyoruz." dedi.
-
01.03.2026 17:51
CHP'li Gürer: Tarım sektörü geçen yıl saatte 42 milyon TL borçlandı. Çiftçinin tarlası da tohumu da icralık!
CHP Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer: Savaşlar, gıdada kendi kendine yeterliliğin zorunluluğunu gösteriyor. Savaşlar da salgınlar da dikkate alınıp üretim planlanmalıdır. İthal değil, yerli üretimle tarım ayağa kalkmalıdır.
YAZARLARIMIZ

























