HABER ARAMA...
ARAMA SONUÇLARI
-
08.07.2025 11:12
Özgür Özel; ‘Bunlar zengini seviyor’ İşçiyi, emekliyi sevmiyorlar. En düşük emekli maaşı 16.881 lira!
Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Özgür Özel, partisinin TBMM Grup Toplantısı'nda konuştu. Özel; CHP'ye darbe yaptılar. Sandığın gücüne, demokratik siyasete karşı savaş açtılar.
-
07.07.2025 11:33
Ayşe Barım’ın tutukluluk halinin devamına karar verilirken sağlık sorunları için adli tıpa sevk edildi; davanın 2. duruşması 1 Ekim’de yapılacak!
Avukatların beyanlarının ardından ara kararını açıklayan mahkeme, Ayşe Barım’ın tutukluluk halinin devamına karar verdi. Duruşma 1 Ekim’e ertelendi. Sağlık sorunları nedeniyle Adli Tıp Kurumu’ndan rapor alınması için sevkine karar verildi.
-
01.07.2025 09:16
Sinan Ateş'in kişisel bilgilerinin temini davasının, Ankara 32. Ağır Ceza Mahkemesi’nde ki 2 sanıklı dava ile birleştirilmesine karar verildi
Ankara 34. Asliye Ceza Mahkemesi'nde görülen ve 8 sanığın, ''kişisel verileri hukuka aykırı olarak ele geçirme veya yayma'' ve ''suçluyu kayırma'' suçlarından yargılandığı davanın duruşması görüldü.
-
27.06.2025 21:00
CHP'nin 38. Kurultay Davası 30 Haziran'da görülecek
CHP'nin 4-5 Kasım 2023 tarihlerinde yapılan 38. Olağan Kurultay sonrası, delegeleri mevcut yönetimle buluşturan Erkan Çakır'ın Bursa İl Başkanına şantaj yapması ile Bursa'da başlayan dava Ankara 42. Asliye Hukuk Mahkemesi'nde devam ediyor.
-
25.06.2025 12:14
Gökhan Günaydın: Bu bir anaysa komisyonu değildir. CHP anayasa meselesine kapalı!
Cumhuriyet Halk Partisi Grup Başkanvekili Gökhan Günaydın, TBMM'de düzenlediği basın toplantısında gündeme dair değerlendirmelerde bulundu. Günaydın: Demokrasi ve adalet yoksa bir ülkenin güvenliğinin de tehlikede olduğunu ifade edelim.
YAZARLARIMIZ

























