HABER ARAMA...
ARAMA SONUÇLARI
-
08.07.2025 12:00
Zeydan Karalar; 4 gün boyunca sağlıksız koşullarda gözaltında tutulmam hukuka ve vicdana uygun değil!
Adana Büyükşehir Belediye Başkanı ve TBB vekili Zeydan Karalar savcılıkta hakkındaki suçlamayı reddetti: Bu operasyon siyasi... 4 gün boyunca sağlıksız koşullarda gözaltında tutulmam hukuka ve vicdana uygun değildir.
-
08.07.2025 10:17
Devlet Bahçeli: Rüşvet ve yolsuzluk soruşturmalarında tutuklanan isimlerle ilgili esir tanımını kullanması aymazlık ve ayıplı bir üsluptur!
Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin TBMM Grup Toplantısında konuştu. Bahçeli: Özellikle İzmir’de çıkan yangınların elektrik hatlarından kaynaklandığı bizzat il valisi tarafından açıklanmıştır.
-
08.07.2025 10:00
Aylık en yüksek reel getiri Devlet İç Borçlanma Senetleri (DİBS)'te oldu
TÜİK verilerine göre: Aylık en yüksek reel getiri, yurt içi üretici fiyat endeksi (Yİ-ÜFE) ile indirgendiğinde %1,73, tüketici fiyat endeksi (TÜFE) ile indirgendiğinde ise %2,82 oranlarıyla DİBS'te gerçekleşti.
-
07.07.2025 14:33
Ayşe Barım’ın tutukluluk halinin devamına karar verilirken sağlık sorunları için adli tıpa sevk edildi; davanın 2. duruşması 1 Ekim’de yapılacak!
Avukatların beyanlarının ardından ara kararını açıklayan mahkeme, Ayşe Barım’ın tutukluluk halinin devamına karar verdi. Duruşma 1 Ekim’e ertelendi. Sağlık sorunları nedeniyle Adli Tıp Kurumu’ndan rapor alınması için sevkine karar verildi.
-
05.07.2025 15:13
Özgür Özel'den Erdoğan'a: Kasımpaşa delikanlısıysan seçime bekliyorum, bana milleti sokağa davet ettirme, aklını başına topla!
CHP Genel Başkanı Özgür Özel, belediye başkanlarına operasyon hakkında açıklamasında İstanbul Başsavcısı Akın Gürlek'e soruyor: Tuzla’da bir yazlık villa var mı? Soruyorum: Aileden herhangi birinin kredi kartlarını Vanlı bir iş adamı ödüyor mu?
-
04.07.2025 17:22
İzmir'deki yolsuzluk soruşturması: Tunç Soyer, CHP İzmir İl Başkanı Şenol Aslanoğlu tutuklandı
İzmir Büyükşehir Belediyesi'ne yönelik yolsuzluk soruşturmasında aralarında eski Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer'in de olduğu 99 şüpheli tutuklanma talebiyle mahkemeye sevk edildi. Tunç Soyer dahil 45 kişi tutuklandı.
YAZARLARIMIZ

























