HABER ARAMA...
ARAMA SONUÇLARI
-
13.12.2025 06:39
TBMM'de Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, Bakanlığının 2026 yılı bütçesinin sunumunu yaptı
Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, Kartalkaya Kayak Merkezi'ndeki Grand Kartal Otel'de çıkan yangına ilişkin, "Bakanlık olarak bürokratlarımız hakkında Danıştay'ın aldığı karardan çok daha önce soruşturma izni verdik.
-
12.12.2025 07:54
İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu Bilirkişi davası: Bir bilirkişiyi ve 'herkesin bilirkişisini, her şeyin bilen kişisini' eleştirdiğim için buradayım!
İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun Silivri Kapalı Ceza İnfaz Kurumu Yerleşkesi Duruşma Salonunda 12 Aralık 2025 Cuma günü görülen Bilirkişi Davası Duruşması savunması.
-
10.12.2025 16:41
Yankı Bağcıoğlu; Savunma sanayi, milli güvenlik ve personel konularındaki tespit, değerlendirme ve önerilerini açıkladı
CHP Milli Savunma Politikalarından Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Bağcıoğlu, genel merkez düzenlediği aylık bilgilendirme toplantısında, savunma ve milli güvenlik politikalarına dair tespit, değerlendirme ve önerilerini paylaştı.
-
10.12.2025 11:16
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Dünya İnsan Hakları Günü 'İnsanlık İçin Güçlü Türkiye' programında konuştu
Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti İnsan Hakları Başkanlığı tarafından Dünya İnsan Hakları Günü vesilesiyle düzenlenen, “İnsanlık İçin Güçlü Türkiye” programına katılarak bir konuşma yaptı.
-
09.12.2025 19:46
Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, TBMM Genel Kurulundaki, Bakanlığının 2026 yılı bütçesini sundu
Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, "Biz adaleti sadece köhne binalardan, merdiven altı duruşmalardan kurtarmakla kalmadık, biz adaleti birilerinin, vesayetçilerin, darbecilerin arka bahçesi olmaktan kurtardık." dedi.
-
09.12.2025 09:31
CHP'den 2026 Bütçe Kanunu Teklifi'ne Muhalefet Şerhi: Sayıştay denetimi yetersiz, KKM yükü saklanıyor, garantili projeler bütçeyi sarsıyor!
CHP'nin Karşı oy metninde, Sayıştay’ın 2024 Genel Uygunluk Bildiriminde ödenek ve gider sapmalarını bütüncül değerlendirmediği, sapmaların TBMM’nin bütçe hakkını tartışmalı hale getirdiğinin rapora yansıtılmadığı ifade edildi.
YAZARLARIMIZ

























