HABER ARAMA...
ARAMA SONUÇLARI
-
01.10.2025 11:07
Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Erdoğan TBMM'de 28. Dönem 4. Yasama Yılı'nın açılışında konuştu
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "İsrail yönetiminin Gazze'de ve Filistin'in diğer bölgelerinde iki yıldır sürdürdüğü soykırıma, bölgede estirdiği devlet terörüne en güçlü tepki 86 milyon vatandaşımızın temsil edildiği bu koltuklardan yükseldi." dedi.
-
01.10.2025 07:00
TÜİK 2025, Yapay Zeka İstatistiklerini yayımladı
TÜİK: Yapay zeka teknolojilerinden herhangi birini kullandığını belirten girişimler ekonomik faaliyet grubuna göre incelendiğinde; yapay zekanın en fazla %47,1 ile "bilgi ve iletişim" faaliyeti yürüten girişimler tarafından kullanıldığı görüldü.
-
27.09.2025 22:21
TBMM Başkanı Kurtulmuş'tan, 28. Dönem 3. Yasama Yılı değerlendirme toplantısı
TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, "Türkiye'de meşruiyetin bir tane kaynağı vardır, o da millet iradesidir. Millet iradesinden başka hiçbir iç ya da dış odağın Türk siyasetine meşruiyet sağlaması mümkün değildir.” dedi.
-
27.09.2025 21:10
Ekrem İmamoğlu yazdı: Cezaevi notlarım ve Türkiye umudum!
Tutuklu İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu; Genel Başkanımız Sayın Özgür Özel’in beni ilk haftadan bu yana ziyaret etmesi, fikir alışverişlerimiz, ortak akılla sürece katkı sağlayacak değerlendirmelerimiz; hücremde beni güçlü tutan çok özel anlardır.
YAZARLARIMIZ

























