HABER ARAMA...
ARAMA SONUÇLARI
-
13.06.2025 00:27
‘Program çalışıyor’ ezberi sıkmadı mı?
Çiğdem Toker; Tutuklamanın peşin ceza olarak uygulandığı, seçilmişlerin cezaevinde tutulduğu, yüzbinlerce vatandaş oyunun hiçe sayılarak yönetimlerin aritmetik çoğunlukla ele geçirildiği bir ülkede Hazine’yi ve Maliye’yi yönetiyor Mehmet Şimşek.
-
13.06.2025 00:05
ABD'de Bakana soru sormak isteyen Demokrat Kaliforniya senatörü Alex Padilla ters kelepçeyle gözaltına alındı
Trump yönetiminin göç politikalarını eleştiren Demokrat Kaliforniya senatörü Alex Padilla, Los Angeles'ta İç Güvenlik Bakanı Kristi Noem tarafından düzenlenen bir basın toplantısından zorla çıkarıldı. Daha sonra yere yatırılarak ters kelepçelendi.
-
12.06.2025 15:04
Resul Emrah Şahan'ın Şişli Belediye Başkanlığından uzaklaştırılmasına ilişkin davada İdare Mahkemesi, AYM'nin kararını bekleyecek
Resul Emrah Şahan, hakkında yürütülen “silahlı terör örgütüne yardım etme” suçlaması gerekçesiyle İçişleri Bakanlığı tarafından Şişli Belediye Başkanlığı görevinden uzaklaştırılmış ve yerine Şişli Kaymakamı görevlendirilmişti.
-
12.06.2025 10:35
Hindistan’ın Ahmedabad şehri yakınlarında 242 kişi bulunan Air India uçağı doktorlar için hizmet veren bir konaklama merkezine düştü çok sayıda ölü ve yaralı var
Sondakika, Polis, uçağın yerleşim bölgesine düştüğünü açıkladı. Uçağın düştüğü yerde doktorlar için hizmet veren bir konaklama merkezi olduğu kaydedildi. Polis, "Bölgenin neredeyse yüzde 70'i ile yüzde 80'ini tahliye ettik, geri kalanını da edeceğiz" dedi.
-
11.06.2025 13:56
Ümit Özdağ'dan tarihi savunma; Düzensiz göçün Türkiye için bir millî güvenlik sorunu olduğunu düşünüyoruz. Biz düzensiz göçe karşıyız. Düzensiz göçe karşı olmak suç mu?
Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ’ın, “halkı kin ve düşmanlığa tahrik” suçlamasıyla yargılandığı davanın ilk duruşması bugün İstanbul 18. Asliye Ceza Mahkemesi’nde, Silivri'deki Marmara Cezaevi yerleşkesinde görülüyor.
YAZARLARIMIZ