HABER ARAMA...
ARAMA SONUÇLARI
-
23.05.2025 14:55
İletişim Başkanı Altun Kurban Bayramı’ndaki resmi tatil günleri; 5-9 Haziran tarihleri
Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun, sosyal medya hesabından Kurban Bayramı tatilinin, hangi günleri kapsadığına ilişkin bir paylaşımda bulundu. Kamuda normal mesai düzenine 10 Haziran Salı günü dönülecektir.
-
23.05.2025 12:20
Özgür Özel: 'Kendi İktidarı İçin Anayasayı Ayaklar Altına Almaktan Çekinmeyen Biriyle Anayasa Yapmayız'
Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Özgür Özel, Silivri Cezaevinde Esenyurt Belediye Başkanı Ahmet Özer’in duruşmasına katıldı ve İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ile görüştü.
-
23.05.2025 11:18
Savcılık İş insanı İnan Kıraç'ın kaçırıldığı iddialarıyla ilgili soruşturma başlattı; 2 kişi gözaltına alındı
Hastaneden, "Vasilerinin izni olmaksızın yardımcısı ve şoförü ile hastaneden ayrıldı" açıklaması yapılırken, konuyla ilgili Bakırköy Cumhuriyet Başsavcılığı soruşturma başlattı. Soruşturma kapsamında 2 kişinin gözaltına alındığı öğrenildi.
YAZARLARIMIZ