HABER ARAMA...
ARAMA SONUÇLARI
-
23.06.2025 13:30
Azmi Karamahmutoğlu: Türkiye’nin kıyıları ve plajları kaçak ve kayrılmış işletmelerin işgali altındadır!
Zafer Partisi Sözcüsü Azmi Karamahmutoğlu: Bu savaşın İran’da yıkıma yol açması, Türkiye için güvenlik risklerinin artması, göç dalgalarının yaşanması ve ekonomik sonuçlar bakımından petrol fiyatlarının anormal oynaması anlamına gelir. Bunların tamamı ülkemiz için tehdit oluşturur.
-
22.06.2025 04:05
ABD, İran'daki Fordo, Natanz ve İsfahan nükleer tesislerini vurdu
İran parlamentosu, Hürmüz Boğazı’nı kapatma kararını onayladı. nihai kararın Yüksek Ulusal Güvenlik Konseyi tarafından verileceği belirtildi. ABD'den Hürmüz Boğazı için, Çin'e İran'la temasa geçme çağrısı: Tüm dünyayı etkiler.
-
17.06.2025 08:18
İran’ın tek bakışlı politikasının çıkmazları üzerine
Orhan Sarıbal; Bir ülkenin, devletin tüm varlığını ve politikasını bir ülkenin bertaraf etmesi üzerine kurması doğru mudur, başarı kazanabilir mi? Hedeflerine daha akılcı, barışçı ve işbirlikçi politikalarla ulaşması mümkün olamaz mıydı?
YAZARLARIMIZ

























