HABER ARAMA...
ARAMA SONUÇLARI
-
27.02.2026 11:30
DEM Parti İmralı heyeti ile DEM Parti, Öcalan'ın yeni mektubunu Türkçe ve Kürtçe okudu: Kürtsüz Türk, Türksüz Kürt olmaz; yeni bir siyaset dönemine kapı açılıyor!
Abdullah Öcalan'ın mesajı okundu; Çağrımız sadece Türkiye’de değil Ortadoğu’da bir arada yaşama sorununa ve ürettiği kriz haline çözüm bulma amacını taşıyor. Bütün gadre uğramışların var olma ve kendilerini özgürce ifade edebilme haklarını savunuyoruz.
-
11.02.2026 15:18
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Yunanistan Başbakanı Miçotakis ile imzaları attı: Yunanistan'la ikili ticaretimizi 10 milyar dolara çıkarma hedefimiz doğrultusunda çalışmaya devam ediyoruz
Erdoğan ve Miçotakis baş başa görüşmeleri, Türkiye- Yunanistan 6. Yüksek Düzeyli İşbirliği Konseyi Heyetler Arası Görüşme Oturumu ve anlaşmaların imza töreninin ardından ortak basın toplantısı düzenleyerek açıklamalarda bulundu.
-
03.02.2026 10:43
Özgür Özel grup toplantısını deprem bölgesinde yaptı: Asrın ihmali, asrın beceriksizliği ve asrın pişkinliğiyle karşı karşıyayız!
Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Özgür Özel, 6 Şubat depremlerinin 3’üncü yılında, Kahramanmaraş’ta gerçekleştirdiği, TBMM Grup Toplantısı’nda konuştu.
-
03.02.2026 07:30
Devlet Bahçeli: Anadolu huzura, Öcalan umuda, Ahmetler makama ve Demirtaş yuvasına dönünceye kadar kararımız nettir!
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli: Milliyetçi Hareket Partisi ve Cumhur İttifakı nereden kaynaklanırsa kaynaklansın küçük siyasi hesapların kendi ayaklarına pranga vurmasına izin vermeyecektir.
-
29.01.2026 09:05
Özgür Özel, yeniden Genel Başkanlığa seçilen Müsavat Dervişoğlu’nu İYİ Parti Genel Merkezinde ziyaret etti
CHP Genel Başkanı Özgür Özel ile İYİ Parti Genel Başkanı ziyaret sonrası basın açıklaması yaptılar. Özgür Özel: “Erdoğan ve Bahçeli, İddianamenin Arkasından Çekildiler, Savunacak Hiçbir Şey Bulamıyorlar.”
YAZARLARIMIZ
























