HABER ARAMA...
ARAMA SONUÇLARI
-
04.11.2025 07:30
Devlet Bahçeli; Seçilecek milletvekillerinin İmralı’ya giderek ilk ağızdan ve ilk elden ihtiyaç duyulan mesajları alması süreci çok daha güçlendirecektir.!
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli: Meclis’te kurulan Komisyon’dan seçilecek milletvekillerinin İmralı’ya giderek ilk ağızdan ve ilk elden ihtiyaç duyulan mesajları alması süreci çok daha güçlendirecektir. Milliyetçi Hareket Partisi böylesi bir heyete katılmaya hazırdır.
-
31.10.2025 21:10
Harf Devrimi 97 yaşında
Mustafa Kemal Atatürk yeni alfabeyi 1928'in Ağustos ve Eylül aylarında birçok ilde halka tanıttı. 8-25 Ekim 1928 tarihlerinde tüm resmi görevliler yeni Türk Alfabesi sınavına tabi tutuldu. 1 Kasım 1928 tarihinde yeni Türk Alfabesi kabul edilerek Harf Devrimi gerçekleşti.
-
23.10.2025 13:47
Deniz Yücel: 39’uncu Olağan Kurultayımızı 28-29-30 Kasım’da gerçekleştireceğimizi ilan ediyoruz!
CHP PM, parti genel merkezinde CHP Genel Başkanı Özgür Özel başkanlığında toplandı. PM toplantısı devam ederken CHP Parti Sözcüsü ve İzmir Milletvekili Deniz Yücel, toplantı gündemine ilişkin basın açıklaması düzenledi.
-
21.10.2025 07:44
Devlet Bahçeli: 81 Düzce’den sonra 82’nin Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti olması artık hayat memat konusu haline gelmiştir!
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, TBMM Grup Toplantısında konuştu. Devlet Bahçeli: Kıbrıs bir adadan çok daha ötesidir. Kıbrıs’ın güvenliği ve geleceği Türkiye Cumhuriyeti’nin güvenlik ve geleceğiyle bir ve aynıdır.
-
14.10.2025 07:15
Devlet Bahçeli; 27 Şubat İmralı açıklaması dışında hiçbir söz, tez, teklif ve değerlendirmenin hükmü yoktur!
Devlet Bahçeli, konuşmasında Özgür Özel'e çattı; CHP Genel Başkanı geçen hafta bize parmak sallayarak konuştu. Öfkeden deliye dönmüş, sinirden sanki nöbet geçiriyormuş gibiydi. Kendisine sakinlik ve soğukkanlılığı temenni ediyorum.
-
13.10.2025 19:37
İzmir Kooperatif davasında CHP İzmir İl Başkanı Aslanoğlu ve 2 kişiye tahliye: Tunç Soyer'in tutukluluğuna devam kararı!
Hüseyin Şimşek ve Cihangir Lübiç'in tahliyesine, Şenol Aslanoğlu'nun konutu terk etmeme şartıyla adli kontrol şartıyla tahliye edilmesine, Soyer'in de aralarında bulunduğu diğer tutuklu sanıkların tutukluluklarının devamına karar verildi.
YAZARLARIMIZ

























