HABER ARAMA...
ARAMA SONUÇLARI
-
16.10.2025 07:30
Cumhurbaşkanı yardımcısı Cevdet Yılmaz:2026 yılında bütçe giderlerinin 18 trilyon 929 milyar lira, bütçe gelirlerinin ise 16 trilyon 216 milyar lira olacağını öngörmekteyiz olacağını öngörmekteyiz
Türkiye ekonomisinin 2025 yılında yüzde 3.3 büyümesini beklediklerini belirten Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz 2026'da ise yüzde 3.8 büyüme beklendiğini belirtti.
-
09.10.2025 03:45
2025 Dr. Nejat F. Eczacıbaşı Tıp Ödülleri sahiplerini buldu
Tıp Onur Ödülü, Prof. Dr. Mehmet Şükrü Sever’e verildi. 2015 yılında dünyada ilk kez “afet nefrolojisi”ni yeni bir alan olarak öne süren ve halen bu konuda dünya liderleri arasında yer alan Prof. Dr. Sever, emekliliğine rağmen aktif olarak akademik çalışmalarını sürdürüyor.
-
08.10.2025 06:36
Merkez Bankası Başaknı Karahan, TBMM Plan ve Bütçe Komisyonuna, TCMB Kanunu gereğince Bankanın faaliyetlerine ilişkin sunum yaptı
Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası Başkanı Fatih Karahan: 2024 Haziran ayından bu yana devam eden dezenflasyon süreci yavaşlasa da atacağımız adımlarla enflasyonun ara hedeflerle uyumlu şekilde seyretmesini sağlayacağız."
-
06.10.2025 13:20
Sinan Ateş cinayeti dosyası kilit isim: Avukat Serdar Öktem, İstanbul'da uğradığı silahlı saldırıda hayatını kaybetti!
Sinan Ateş cinayeti dosyası kapsamında da bir süre tutuklu kalan avukat Serdar Öktem, silahlı saldırıya uğradı. Uzun namlulu silahların kullanıldığı saldırı bugün saat 16.00 sıralarında yaşandı.
YAZARLARIMIZ

























