HABER ARAMA...
ARAMA SONUÇLARI
-
28.09.2025 03:18
Erdoğan: Başta Netanyahu, kabinesi ve soykırım kadrosu derhâl yargılanmalı ve cezalandırılmalıdır!
Cumhurbaşkanı Erdoğan: “Genç arkadaşlarımızın şunu bilmesini isterim; Bizim tek amacımız vardır. O da bölgede barışın, huzurun, istikrarın, güçlü bir şekilde sağlanmasıdır. Türkiye olarak işte buna giden yolu açmanın derdindeyiz” dedi.
-
27.09.2025 14:44
İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun, Silivri'de görülen ‘Bilirkişi’ davasında yaptığı savunmanın tam metni
İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, hakkındaki bütün soruşturmalara ve davalara bilirkişi olarak atanan kişiye yönelik “bilirkişi ve tanığı etkilemeye teşebbüs” ile “adil yargılamayı etkilemeye teşebbüs” iddialarıyla ilgili açılan davada ifade verdi.
-
25.09.2025 13:13
Özgür Özel, Elazığ'da Meslek lisesi açılışında konuştu: Mesleki eğitimin kalkınmanın lokomotifi olacağı bir eğitim sistemini müjdeleyerek buradayız
Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Özgür Özel, Elazığ’da İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan Gazi Meslek Teknik Anadolu Lisesi açılışına katıldı.
-
24.09.2025 14:34
CHP İstanbul İl Başkanı Özgür Çelik tek aday olduğu olağanüstü kongrede yeniden seçildi
Delegelerin oy verme işlemi sona erdi. Tek aday olan Özgür Çelik, yeniden CHP İstanbul İl Başkanı seçildi. Sandıklardan çıkan sonuca göre; Özgür Çelik, geçerli 389 oyun 386'sını alarak yeniden CHP İstanbul İl Başkanı seçildi.
-
23.09.2025 21:05
Bolu, Kartalkaya Grand Kartal Otel’de 21 Ocak’ta 78 kişinin yanarak öldüğü dava 27 Ekim'e ertelendi: tutuklu sayısı 20'ye yükseldi
Bolu, Kartalkaya Grand Kartal Otel davasının ikinci duruşmasında, tutuksuz yargılanan sanık Mehmet Salun'un tutuklanmasına karar verildi. Davadaki tutuklu sayısı 20'ye yükseldi. Bir sonraki duruşma, 27 Ekim tarihine ertelendi.
-
23.09.2025 19:11
Yankı Bağcıoğlu: Kaynaklar öncelikle Hava Savunma ve Muharip Uçak Projelerine yönlendirilmelidir
CHP Genel Başkan Yardımcısı Yankı Bağcıoğlu, "Türkiye’nin milli hava savunma sistemlerini hızla geliştirmesi ve KAAN operasyonel olana kadar muharip uçak konusunda ara çözümlere ulaşması bir tercih değil, bir zorunluluktur."
YAZARLARIMIZ

















