HABER ARAMA...
ARAMA SONUÇLARI
-
25.06.2025 21:13
Özgür Özel: Ekrem Başkan’ın bir vesikalığına yenileceksin; Bugün de onurla, gururla Ekrem Başkan’a kefilim ben!
Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Özgür Özel, partisinin düzenlediği Büyükçekmece Millet İradesine Sahip Çıkıyor Mitinginde konuştu. Özel: Bugün de onurla, gururla Ekrem Başkan’a kefilim ben.
-
25.06.2025 12:14
Gökhan Günaydın: Bu bir anaysa komisyonu değildir. CHP anayasa meselesine kapalı!
Cumhuriyet Halk Partisi Grup Başkanvekili Gökhan Günaydın, TBMM'de düzenlediği basın toplantısında gündeme dair değerlendirmelerde bulundu. Günaydın: Demokrasi ve adalet yoksa bir ülkenin güvenliğinin de tehlikede olduğunu ifade edelim.
-
25.06.2025 09:10
Müsavat Dervişoğlu: Yalanla ve talanla yarattığınız TEK ADAM rejiminiz ile; Devleti şirkete, vatanı pazara, milleti ırgata çevirdiniz!
İYİ Parti Genel Başkanı Müsavat Dervişoğlu, partisinin TBMM grup toplantısında konuştu. Dervişoğlu; Bilinsin ki Türk milleti destansı tarihinin her döneminde olduğu gibi yıkım, çözülme ve parçalanma rüyası görenlere geçit vermeyecektir!
-
24.06.2025 18:21
Özgr Özel: Ekrem İmamoğlu, masumdur. Tek suçu; Cumhurbaşkanı adayı olmasıdır, Erdoğan’ı yenecek olmasıdır!
Özgür Özel: Tüm çevre mücadelelerinin arkasındayız. Birilerinin madencilik faaliyeti için zeytinlerimizi kestirecek olan kanuna; arkasında duruyorlar, biz de karşılarında duruyoruz. Sonuna kadar mücadeleye devam edeceğiz
-
24.06.2025 08:56
İmamoğlu hakkında bir dava daha: Hâkimlik sorgusundaki ifadeleri nedeniyle 4 yıla kadar hapis cezası isteniyor
İBB'ye yönelik yolsuzluk soruşturması kapsamında tutuklanarak başkanlık görevinden uzaklaştırılan Ekrem İmamoğlu hakkında, "kamu görevlisine görevinden dolayı hakaret" suçlamasıyla 9 aydan 4 yıl 1 aya kadar hapis istemiyle dava açıldı.
YAZARLARIMIZ


















