HABER ARAMA...
ARAMA SONUÇLARI
-
27.03.2025 16:00
Kemal Kılıçdaroğlu; milletimizden yükselen haklı isyan seslerini susturabilmek için Sözcü TV, Tele1, Halk TV ve Now TV’ye RTÜK eliyle ekran karartmalar ve cezalar yağdırmıştır!
Cumhuriyet Halk Partisinin önceki Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'ndan RTÜK'e tepki; "Özgür basınımıza destek ve dayanışmalarımı iletiyorum. Haksızlıklar karşısında asla susmayacağız."
-
26.03.2025 16:00
Kemal Kılıçdaroğlu'ndan Kadir Gecesi mesajı; Karanlığa karşı direnenlerin, birlik, barış ve kardeşlik için yürüyenlerin gecesidir bu gece!
CHP'nin önceki Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Kadir Gecesi mesajında; Dualarımız; yoksulluğun değil refahın, ayrımcılığın değil eşitliğin, korkunun değil umudun hâkim olduğu bir Türkiye içindir.
-
26.03.2025 12:45
Kemal Kılıçdaroğlu, Silivri'de İmamoğlu'nu ziyaret etti; bu mücadeleyi yaparken mücadeleye haksızlık kazandıracak bir eylemden de özenle kaçınmak gerekiyor!
Cumhuriyet Halk Partisinin önceki Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, tutuklu bulunan TBB ve İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nu Silivri'deki Marmara Kapalı Cezaevi’nde ziyaret etti.
YAZARLARIMIZ



















