HABER ARAMA...
ARAMA SONUÇLARI
-
15.03.2026 11:26
Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar, CHP'li Gürer’in önergesini cevapladı: Vatandaş doğalgaz yerine kömür kullanmış!
Cumhuriyet Halk Partisi Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer'in Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı’na yönelttiği sorulara Bakan Alparslan Bayraktar yanıt verdi.
-
09.03.2026 19:49
Cumhurbaşkanı Erdoğan, 17. Geleneksel Büyükelçiler İftar Programında konuştu: Gerekli uyarılar İran tarafına çok net olarak iletilmiştir!
Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Erdoğan, AK Parti Kongre Merkezi’nde düzenlenen 17. Geleneksel Büyükelçiler İftar Programı’na katılarak bir konuşma yaptı. Programa, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın eşi Emine Erdoğan da katıldı.
-
03.03.2026 10:00
TÜİk verilerine göre Şubat ayı enflasyonu yıllık yüzde 31,53 ve aylık yüzde 2,96 arttı
TÜFE, Şubat ayında bir önceki aya göre %2,96 artış, bir önceki yılın Aralık ayına göre %7,95 artış, bir önceki yılın aynı ayına göre %31,53 artış ve on iki aylık ortalamalara göre %33,39 artış olarak gerçekleşti.
-
02.03.2026 18:00
Özgür Özel: Biz devletin kurumlarını ele geçirmek için değil; güçlü, bağımsız, tarafsız kurumları oluşturmak için geliyoruz, bunun için mücadele ediyoruz!
Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Özgür Özel, partisinin genel merkezinde gerçekleştirilen ‘Milletle Birlikte, Milletin Emrinde’ buluşmasına katıldı.
-
23.02.2026 07:54
Ekrem İmamoğlu: Kamu kurumları ve güvenilirlik: TÜİK verileri ve nüfus verileri ne diyor?
Tutuklu İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu içinde bulunduğumuz ekonomik gündeme dair t-24'te bir yazı yazdı. İmamoğlu: Türkiye’de, muhalefetin ve siyasetin güvenilir bir erken seçim çağrısını güçlü şekilde yürütmesi şarttır.
-
17.02.2026 10:35
Özgür Özel: Erdoğan diyordun ki ‘Günümüzün Hitler’i.’ Nasıl olacak şimdi? Nasıl olacak? Orada Filistinlileri katleden Hitler’i birlikte mi alkışlayacaksınız?
Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Özgür Özel, partisinin TBMM Grup Toplantısı’nda konuştu. Özel: Erdoğan kendisi de otel, tatil köyü, kumarhane yapılacak olan bu işgal planında yer almayı kabul ettiğini bildirdi.


















