HABER ARAMA...
ARAMA SONUÇLARI
-
04.03.2026 21:57
Özgür Özel: ABD ve İsrail’in İran’a saldırdığı saatlerde, AKP ve Erdoğan bu sefer Bolu’ya saldırdı. Tanju Özcan’a saldırdı!
Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Özgür Özel, İstanbul 2’nci Seçim Bölgesini temsilen Eyüpsultan’da gerçekleştirilen Millet İradesine Sahip Çıkıyor Mitingi’ne katıldı.
-
04.03.2026 13:28
ABD Savunma Bakanı Pete Hegseth: Bu savaşı istediğimiz kadar sürdürebiliriz. Burada kuralları biz koyuyoruz
Pentagon şefi Pete Hegseth, İran’a daha fazla kuvvet gidiyor. Gökyüzünde kontrolü ele geçirdik. Bu savaşı istediğimiz kadar sürdürebiliriz. Burada kuralları biz koyuyoruz’ ifadelerini kullandı.
-
04.03.2026 06:48
ABD-İsrail'in İran'a saldırıları 5. gününde Brent petrolün varil fiyatı %1,90 değer kazanarak 82,57 dolara ulaştı
Orta Doğu gerilimi petrol fiyatlarını zirveye taşıyor: Brent Petrol 82 doları geçti. Çatışmaların arz güvenliğini tehdit etmesi sonucunda Brent petrolün varil fiyatı %1,90 değer kazanarak 82,57 dolara ulaştı.
-
03.03.2026 19:28
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Sorunların diyalog ve diplomasi ile çözülmesinin; çatışma yerine müzakerenin, savaş yerine barışın tarafındayız!
Cumhurbaşkanı Erdoğan, TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş'un ev sahipliğinde Meclis Şeref Salonu'nda düzenlenen milletvekilleriyle iftar programında yaptığı konuşmada, milletvekillerinin, ailelerinin ve milletin Ramazan-ı Şerif'ini tebrik etti.
-
03.03.2026 10:35
Devlet Bahçeli: Siyonist eşkıyalık dürte dürte, ite ite ABD’yi İran’a saldırtmıştır. Müzakereler kisvesiyle İran’a tuzak kurulmuştur!
Devlet Bahçeli: Hamaney’in ölümünden sonra MOSSAD ajanlarının yıkıntılar altındaki anlık görüntüleri kayda alarak Netenyahu’nun ofisine göndermesi dehşet uyandıran bir organize saldırganlığın göstergesi değildir de nedir?
YAZARLARIMIZ

























