HABER ARAMA...
ARAMA SONUÇLARI
-
04.02.2026 10:11
Rusya ve Çin başkanı video konferansta görüştü: İki ülke ilişkileri gelişmeye devam ediyor
Yeni yılın başında Çin lideri Şi Cinping ile görüşme geleneğini sürdürmekten memnuniyet duyduğunu dile getiren Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, Çin lideri ve Çin halkının yeni yılı ile yaklaşan Bahar Bayramını tebrik etti.
-
03.02.2026 10:43
Özgür Özel grup toplantısını deprem bölgesinde yaptı: Asrın ihmali, asrın beceriksizliği ve asrın pişkinliğiyle karşı karşıyayız!
Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Özgür Özel, 6 Şubat depremlerinin 3’üncü yılında, Kahramanmaraş’ta gerçekleştirdiği, TBMM Grup Toplantısı’nda konuştu.
-
15.01.2026 11:12
Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, ulusal ve uluslararası medya temsilcileriyle gündemi değerlendirdi: İran'da askerî müdahaleyi tasvip etmiyoruz!
Dışişleri Bakanı Fidan'dan 'İran' açıklaması: Askerî güç kullanımını tasvip etmiyoruz, ortaya çıkacak istikrarsızlık bölgenin kapasitesinin çok üzerinde olur.
-
14.01.2026 07:09
Mahmut Arıkan: Bunu UNICEF söylüyor! Siz özgürlük diyorsanız, önce Filistin’i özgürleştirelim. Siz diktatör arıyorsanız, önce Katil Netanyahu’ya bir bakın, Siyonist rejimine bakın!
Saadet Partisi Genel Başkanı Mahmut Arıkan: Bunu UNICEF söylüyor! Siz özgürlük diyorsanız, önce Filistin’i özgürleştirelim. Siz diktatör arıyorsanız, önce Katil Netanyahu’ya bir bakın, Siyonist rejimine bakın!
-
13.01.2026 07:56
Devlet Bahçeli: Bilinmelidir ki, Türk’ün kanı Kürt’e, Kürt’ün kanı da Türk’e haramdır!
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli: Bakınız, Suriye’nin orasına burasına yuvalanan Siyonist alçaklık suyu bulandırmak, iç bütünlüğü yıkmak, iç bölünmeleri kışkırtmak için her yola tevessül ve teşebbüs halindedir.
-
06.01.2026 07:30
Devlet Bahçeli: Devlet Başkanı Maduro’ya karşı yapılan gayri meşru ve hukuk dışı saldırıyı nefretle, şiddetle ve her yönüyle sadece kınamıyor, hepten lanetliyorum!
MHP Genel Başkanı Bahçeli partisinin 2026 yılının ilk grup toplantısında konuştu. Bahçeli, 15 Temmuz’da, casus ve haşhaşi örgütü maşa olarak kullanarak üzerimize salan ABD, Venezuela’da bunun yerine doğrudan müdahale etmiştir.
-
20.12.2025 19:10
2024 Yılı Merkezi Yönetim Kesin Hesap Kanunu Teklifi'nin maddeleri üzerindeki görüşmeler tamamlandı
Meclis Başkanvekili Celal Adan, birleşimi yarın saat 12.00'de bütçenin tümü üzerinde görüşmelerin ve 2026 Yılı Merkezi Yönetim Bütçe Kanunu Teklifi ile 2024 Yılı Merkezi Yönetim Kesin Hesap Kanunu Teklifi'nin açık oylamasının yapılması için kapattı.
YAZARLARIMIZ

























