HABER ARAMA...
ARAMA SONUÇLARI
-
11.11.2025 12:46
Tülay Hatimoğulları: Barışı örgütleyecek ve ruh katacak olan demokratik siyaset alanıdır
DEM Parti Eş Genel Başkanı Tülay Hatimoğulları TBMM'de partisinin haftalık grup toplantısında konuştu. Hatimoğulları: çocukların, kadınların, yaşlıların emeğinin sömürüldüğü kapitalist sistemle mücadele edeceklerini söyledi.
-
11.11.2025 00:25
Trump: Mahkeme aleyhimde karar verirse ABD 2 trilyon dolardan fazla tazminat ödeme yapmak zorunda kalır
ABD Başkanı Donald Trump, Yüksek Mahkeme'nin gümrük vergilerinin yasal olmadığına karar vermesi halinde ABD'nin 2 trilyon dolardan fazla tazminat ödemek zorunda kalacağını ve bunun 'ulusal felaket' anlamına geleceğini söyledi.
-
08.11.2025 19:55
Kemal Kılıçdaroğlu'ndan AYM'nin uygulanmayan Tayfun Kahraman kararı hakkında açıklama: kararı uygulamaya koymaması da bir hukuk garabetidir!
Cumhuriyet Halk Partisi'nin 7. Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, açıklamasında: Anayasa Mahkemesinin Tayfun Kahraman ile ilgili verdiği kararın yerel mahkeme tarafından bozulması mümkün olmadığı gibi, kararı uygulamaya koymaması da bir hukuk garabetidir.
YAZARLARIMIZ



















