HABER ARAMA...
ARAMA SONUÇLARI
-
27.12.2025 10:38
Gökhan Günaydın: Açlık sınırının altında 30 milyon insanımızın bulunması kader değildir; Türkiye 1’den büyüktür!
Cumhuriyet Halk Partisi TBMM Grup Başkanvekili Doç. Dr. Gökhan Günaydın, Bir yurttaşımızdan bana ulaşan yukarıdaki mesaj yediğimiz ekmeği, içtiğimiz suyu sorgulatacak bir acıyı, bir sessiz çığlığı yüreğimize mıh gibi çakıyor.
-
21.12.2025 09:00
TBMM Genel Kurulu, 2026 yılı bütçe görüşmelerinin son gününde TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş başkanlığında toplandı
TBMM Başkanı Kurtulmuş, "Bu görüşmeler kapsamında Cumhurbaşkanı Yardımcımız, 17 bakanımız ve 457 milletvekilimiz olmak üzere toplam 1208 söz hakkı talebi karşılanmıştır." dedi.
-
16.12.2025 06:04
Yankı Bağcıoğlu: Türkiye; kritik varlıklarını, hava sahasını ve Mavi Vatan’ı insansızlaşan tehditlere karşı korumak için her alanda gerekli tedbirleri almak zorundadır!
CHP Genel Başkan Yardımcısı Yankı Bağcıoğlu, Karadeniz’de bir Rus denizaltısına insansız sualtı araçlarıyla düzenlenen saldırının, Türkiye açısından açık bir güvenlik uyarısı niteliği taşıdığını belirtti.
-
14.12.2025 17:58
Kemal Kılıçdaroğlu'ndan Gülşah Durbay için mesaj: 'Acılı ailesine, sevenlerine, bütün Manisalılara ve partimize başsağlığı ve sabırlar diliyorum'
CHP'nin 7. Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu yayımladığı mesajında; Partimizin evladı ve Şehzadeler İlçemizin Belediye Başkanı Gülşah kızımıza, Allah’tan rahmet, acılı ailesine, sevenlerine, bütün Manisalılara ve partimize başsağlığı ve sabırlar diliyorum.
-
13.12.2025 12:25
Kemal Kılıçdaroğlu'ndan, Erdal Eren'in idam edilişinin 45. yılında anma mesajı: Ne cuntacıları unutacağız ne de Erdal Eren’in devrimci mücadelesini!
Cumhuriyet Halk Partisi'nin 7. Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Erdal Eren'in 12 Eylül darbecileri tarafından yaşı büyütülerek idam edilişinin 45. yılı nedeniyle mesaj yayımladı.
YAZARLARIMIZ

























