HABER ARAMA...
ARAMA SONUÇLARI
-
25.06.2026 10:00
İBB'ye yönelik 'yolsuzluk' davasının Silivri'de görülen ilk duruşmasının 57. oturumu görüldü
İBB'ye yönelik 'Yolsuzluk' davasında aralarında görevinden uzaklaştırılan Ekrem İmamoğlu’nun da bulunduğu 59 kişinin tutuklu yargılandığı 414 sanıklı İBB Davası’nın 57. oturumunda sanıklar hakim karşısında ifade veriyor.
-
18.06.2026 17:48
İBB'ye yönelik 'yolsuzluk' davasının Silivri'de görülen ilk duruşmasının 53. oturumunda 9 kişi tahliye oldu
İBB'ye yönelik 'Yolsuzluk' davasında aralarında görevinden uzaklaştırılan Ekrem İmamoğlu’nun da bulunduğu 68 kişinin tutuklu yargılandığı 414 sanıklı İBB Davası’nın 53. gününde sanıklar hakim karşısına çıktı.
-
23.04.2026 00:53
TBMM Genel Kurulunda, sosyal medyaya ve doğum iznine yönelik düzenlemeleri de içeren Kanun Teklifi kabul edilerek yasalaştı
TBMM Genel Kurulunda, sosyal medyaya ve doğum iznine yönelik düzenlemeleri de içeren Sosyal Hizmetler Kanunu ve Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Teklifi kabul edilerek yasalaştı.
-
22.04.2026 18:09
Adalet Bakanı Gürlek'ten Gülistan Doku soruşturması mesajı: Burada bizim amacımız, bizim uğraşımız kızcağızımızın bir mezarı varsa ailesinin o mezarının yerini bilmesi, dua etmesi
Adalet Bakanı Akın Gürlek, Gülistan Doku soruşturmasının titizlikle sürdürüldüğünü belirtirken hiçbir kişi ya da makamın hukukun üstünde olmadığını vurguladı.
-
16.04.2026 04:32
Kahramanmaraş'ta silahlı saldırıyı gerçekleştiren İsa Aras Mersinli'nin babası tutuklandı, annesi gözaltında! Babanın ifadesi ortaya çıktı!
Kahramanmaraş'ta bir okulda silahlı saldırı gerçekleştiren İsa Aras Mersinli'nin babası Uğur Mersinli tutuklandı. Tutuklanan babanın ifadesi ortaya çıktı. Vatandaşların tepkisi nedeniyle anne zırhlı araç ile gözaltına alındı.
-
15.04.2026 12:27
İBB'ye yönelik 'yolsuzluk' davasının Silivri'de görülen ilk duruşmasının 22. oturumu görüldü
İBB yolsuzluk davasının ilk duruşması 22. oturumu 15 Nisan 2026 Çarşamba bugün Silivri'de görüldü. İBB Başkan Ekrem İmamoğlu ile tutuklu sanıklar hakim karşısında savunma yapmaya devam ediyor.
YAZARLARIMIZ

























