HABER ARAMA...
ARAMA SONUÇLARI
-
22.08.2025 18:42
Gökhan Günaydın; Sanal gündemlerin peşinde koşan AKP’nin üretimle Çay ve Fındıkla bir alakası kalmamıştır!
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Grup Başkanvekili ve İstanbul Milletvekili Gökhan Günaydın, Rize'de düzenlediği basın toplantısında, Karadeniz Bölgesi'nin en önemli geçim kaynakları olan çay ve fındıkta yaşanan sorunlara dikkat çekti.
-
31.07.2025 08:05
Özgür Özel, Özlem Gürses'e konuştu: Türkiye’yi kurtarmak için girdik komisyona. Bu komisyon fikrinin sahibi Cumhuriyet Halk Partisi’dir!
Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Özgür Özel, SZC TV’de yayınlayan Özlem Gürses ile Para Politika programına katıldı. Özel: Her Gün Sahada Olacak, Partiyi İktidar Yapmak İçin Mücadele Edeceğiz; Herkes Bu Yürüyüşe Katılsın.
-
19.07.2025 17:05
Özgür Özel, Trabzondan seslendi: Aziz İhsan Aktaş. 388 ihale almış. 300’ünü AK Parti’den almış, 88’ini CHP’den; Ama yüzde 23 cezaevinde, yüzde 77’nin keyfi yerinde!
Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Özgür Özel, Trabzon’da gerçekleştirilen Millet İradesine Sahip Çıkıyor Mitinginde konuştu. Özel: Altan Öymen Trabzonludur, babası Trabzonludur. Hepimizin başı sağ olsun, Trabzonumuzun başı sağ olsun.
-
01.07.2025 07:32
Devlet Bahçeli: Terörsüz Türkiye hedefi doğru zamanda atılan doğru adımdır
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli; İhmalkârlıktan, dikkatsizlikten, düşüncesizlikten, tedbirsizlikten, pervasızlıktan, magandalıktan veya sabotajlardan kaynaklı yangınlar artık tahammül sınırlarından taşmıştır.
-
17.06.2025 10:38
Özgür Özel, TBMM'den iktidara seslendi; Ya aklınızı başınıza alacaksınız ya onu biz aklınıza getireceğiz!
Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Özgür Özel TBMM'de partisinin grup toplantısında konuştu. Özel, Silivri'de tutuklu bulunan İBB Başkanı ve CHP'nin cumhurbaşkanı aday adayı Ekrem İmamoğlu için aday ofisini kurulduğunu açıkladı.
YAZARLARIMIZ






















