HABER ARAMA...
ARAMA SONUÇLARI
-
03.12.2025 06:45
Saadet Partisi Genel Başkanı Mahmut Arıkan: Cumhuriyet Tarihinde İlk Kez Asgari Ücret Açlık Sınırının Altında!
DEVA, Gelecek ve Saadet partilerinin kurduğu Yeni Yol Partisinin TBMM Grup Toplantısı gerçekleştirildi. Toplantıda, Saadet Partisi Genel Başkanı Mahmut Arıkan, gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulundu.
-
03.12.2025 04:11
Kemal Kılıçdaroğlu yazdı: 'Yeni dünya düzeni: Küresel sermayenin artan egemenliği'
Kemal Kılıçdaroğlu: Yeni düzende bir rolünüz yoksa tampon ülke olmaktan öteye gidemezsiniz. Bu nedenle Türkiye; başta Ortadoğu olmak üzere, Türk Dünyası, Kafkasya ve Akdeniz’de çok merkezli dayanışma blokları kurmak zorundadır.
-
25.11.2025 09:25
DEM Parti Eş Genel Başkanı Hatimoğulları: Kadın özgürleşmeden toplum özgürleşemez
DEM Parti Eş Genel Başkanı Tülay Hatimoğulları, partisinin TBMM Grup Toplantısında, kadınların şiddet gördüğünü, 2025'in son 10 ayında 235 kadının katledildiğini, 247 şüpheli kadın ölümünün gerçekleştiğini söyledi.
-
22.11.2025 15:55
Kemal Kılıçdaroğlu, Partimizin kodları, geleneği ve iki büyük misyonu vardır: Birincisi siyaseti temiz tutmak ve hesap sormak. İkincisi Cumhuriyet Halk Partisi devlete istikamet çizmek!
Cumhuriyet Halk Partisi'nin 7. Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu sosyal medya hesabından yaptığı 'Milletimize' başlıklı videolu açıklamada, belediye başkanları hakkındaki yolsuzluk iddiaları ile CHP'nin İmralı'ya gitmeme kararı hakkında konuştu.
-
04.11.2025 07:30
Devlet Bahçeli; Seçilecek milletvekillerinin İmralı’ya giderek ilk ağızdan ve ilk elden ihtiyaç duyulan mesajları alması süreci çok daha güçlendirecektir.!
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli: Meclis’te kurulan Komisyon’dan seçilecek milletvekillerinin İmralı’ya giderek ilk ağızdan ve ilk elden ihtiyaç duyulan mesajları alması süreci çok daha güçlendirecektir. Milliyetçi Hareket Partisi böylesi bir heyete katılmaya hazırdır.
-
28.10.2025 03:03
Kemal Kılıçdaroğlu; Yeni dünya düzeni: Rivieralar çağı mı geliyor?
CHP'nin 7. Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu yazdı: Ortadoğu artık yalnız jeopolitik değil, jeo-estetik bir savaş alanıdır. Koridorların askeri denetiminden rivieraların duygusal sömürüsüne geçiş, 21. yüzyılın yeni imparatorluk biçimidir.
-
15.10.2025 20:20
Müsavat Dervişoğlu: Yürütülen sıkı para politikası, yüksek faiz oranları ve azalan alım gücü hem vatandaşın hem de şirketlerin kredi ve kredi kartı ödemelerini imkansız hale getirmiştir!
İYİ Parti Genel Başkanı Müsavat Dervişoğlu, partisinin TBMM Grup Toplantısı'nda yaptığı konuşmada, doğudan batıya, kuzeyden güneye Türkiye'yi ilgilendiren pek çok gelişme yaşandığını belirtti.
YAZARLARIMIZ


















