HABER ARAMA...
ARAMA SONUÇLARI
-
15.10.2025 20:20
Müsavat Dervişoğlu: Yürütülen sıkı para politikası, yüksek faiz oranları ve azalan alım gücü hem vatandaşın hem de şirketlerin kredi ve kredi kartı ödemelerini imkansız hale getirmiştir!
İYİ Parti Genel Başkanı Müsavat Dervişoğlu, partisinin TBMM Grup Toplantısı'nda yaptığı konuşmada, doğudan batıya, kuzeyden güneye Türkiye'yi ilgilendiren pek çok gelişme yaşandığını belirtti.
-
15.10.2025 17:31
Erdoğan Kabine Toplantısı çıkışı konuşmasında: Sakarya gaz sahasından şu anda 4 milyon hanemizin doğal gaz ihtiyacını karşılıyoruz"
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Külliyesinde gerçekleştirilen Cumhurbaşkanlığı Kabinesi Toplantısı’nın ardından basın açıklaması yaptı.
-
10.10.2025 16:21
Özgür Özel, İspanya Başbakanı ve Sosyalist Enternasyonal Başkanı Pedro Sanchez ile bir araya geldi
Özgür Özel, İspanya’nın başkenti Madrid’deki Sosyalist Enternasyonal Prezidyum Toplantısı öncesinde İspanya Başbakanı ve Sosyalist Enternasyonal Başkanı Pedro Sanchez ile bir araya geldi.
-
10.10.2025 10:00
Millî Savunma Bakanlığının Haftalık Basın Bilgilendirme Toplantısı TCG Anadolu’da gerçekleştirildi
Milli savunma Bakanlığı Basın ve Halkla İlişkiler Müşaviri ve Bakanlık Sözcüsü Tuğamiral Zeki Aktürk, Millî Savunma Bakanlığının Haftalık Basın Bilgilendirme Toplantısı gerçekleştirdi.
-
08.10.2025 23:37
İrem Derici: Ben bu kariyeri uyuşturucu gibi bir belayla riske atacak kadar aptal mıyım?
İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından başlatılan soruşturma kapsamında bugün sabah saatlerinde Jandarma tarafından evlerinden alınan ünlü isimler arasında yer alan İrem Derici basın açıklaması gerçekleştirdi.
-
08.10.2025 09:21
Erdoğan: Gazeteci, akademisyen, siyasetçi, sosyal medya figürü maskeli bu linç korosu, öncelikle CHP’nin eseridir!
Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'dan CHP'ye: Linç korosunun karargâhı da CHP Genel Merkezi’dir. Yıllarca şahsımızı ve partimizi hedef aldılar. Edepsizce bize saldırdılar.
-
08.10.2025 07:37
Müsavat Dervişoğlu: bu yetkisiz Komisyon'un faaliyetleri derhal sonlandırılmalıdır!
Müsavat Dervişoğlu: "Havanda su dövmekten başka işe yaramayan, milletimizin ve devletimizin tartışılmazlarını tartışmaya açan bu yetkisiz komisyonun faaliyetleri derhal sonlandırılmalıdır." ifadesini kullandı.
YAZARLARIMIZ

























