HABER ARAMA...
ARAMA SONUÇLARI
-
30.04.2026 10:43
İBB'ye yönelik 'yolsuzluk' davasının Silivri'de görülen ilk duruşmasının 30. oturumu görüldü: Mahkeme heyeti 15 kişi için tahliye kararı verdi
İBB yolsuzluk davasının ilk duruşması 30. oturumu 30 Nisan 2026 Perşembe bugün Silivri'de görüldü. İBB Başkan Ekrem İmamoğlu ile tutuklu sanıklar hakim karşısında savunma yapmaya devam ediyor.
-
28.04.2026 01:58
Bağımsız Maden İş, Enerji Bakanlığı ile açlık grevindeki madenciler için görüştü: Mücadelemizi aynı kararlılıkla sürdüreceğiz
Bağımsız Maden İş, Enerji Bakanlığı ile açlık grevindeki madenciler için görüştü: Taleplerimizin yüzde 100 haklı olduğu ifade edildi ancak çözüm konusunda henüz somut bir adım yok.
-
23.04.2026 19:34
Özgür Özel, 23 Nisan oturumunda konuştu: Biz, boynumuzu veririz ama boyun eğmeyiz. Biz, devleti kuran partiyiz. Bir avuç darbeciye teslim olmayız!
CHP Genel Başkanı Özgür Özel, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı ile TBMM’nin kuruluşunun 106’ncı yıldönümünde, TBMM Genel Kurulu’nda gerçekleştirilen Özel Oturuma katıldı
YAZARLARIMIZ

























