HABER ARAMA...
ARAMA SONUÇLARI
-
15.12.2025 12:07
Manifest grubu üyelerine 'müstehcenlik'ten hapis cezası verildi. Yurt dışı çıkış yasağı kaldırıldı!
Manifest grubu üyelerine yargılandıkları davada 3 ay 22 gün hapis cezasına verildi, hükmün açıklanması geri bırakıldı. Üyelerin yurt dışı çıkış yasağı şeklindeki adlî kontrolü kaldırıldı.
-
13.12.2025 06:39
TBMM'de Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, Bakanlığının 2026 yılı bütçesinin sunumunu yaptı
Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, Kartalkaya Kayak Merkezi'ndeki Grand Kartal Otel'de çıkan yangına ilişkin, "Bakanlık olarak bürokratlarımız hakkında Danıştay'ın aldığı karardan çok daha önce soruşturma izni verdik.
-
12.12.2025 07:54
İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu Bilirkişi davası: Bir bilirkişiyi ve 'herkesin bilirkişisini, her şeyin bilen kişisini' eleştirdiğim için buradayım!
İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun Silivri Kapalı Ceza İnfaz Kurumu Yerleşkesi Duruşma Salonunda 12 Aralık 2025 Cuma günü görülen Bilirkişi Davası Duruşması savunması.
-
03.12.2025 06:45
Saadet Partisi Genel Başkanı Mahmut Arıkan: Cumhuriyet Tarihinde İlk Kez Asgari Ücret Açlık Sınırının Altında!
DEVA, Gelecek ve Saadet partilerinin kurduğu Yeni Yol Partisinin TBMM Grup Toplantısı gerçekleştirildi. Toplantıda, Saadet Partisi Genel Başkanı Mahmut Arıkan, gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulundu.
-
25.11.2025 07:51
Devlet Bahçeli, 'Terörsüz Türkiye', Türk milletinin ve Türk devletinin tavizsiz kararıdır
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, 'Terörsüz Türkiye', Türk milletinin ve Türk devletinin tavizsiz kararıdır. Bu karar ve kararlılığı sekteye uğratmaya, sabote etmeye hiçbir hayasız hamakat ve hamaset siyasetçinin takati yetmeyecektir. "Terörsüz Türkiye hedefine cephe açan düzenbaz, fitnebaz ve madrabaz siyaset cambazlarının haysiyetlerindeki zaafı, hüviyetlerindeki zayıflığı görüyor, bunların alayının beş para etmez ciğerini yakından biliyoruz." dedi.
YAZARLARIMIZ

























