HABER ARAMA...
ARAMA SONUÇLARI
-
27.09.2025 22:21
TBMM Başkanı Kurtulmuş'tan, 28. Dönem 3. Yasama Yılı değerlendirme toplantısı
TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, "Türkiye'de meşruiyetin bir tane kaynağı vardır, o da millet iradesidir. Millet iradesinden başka hiçbir iç ya da dış odağın Türk siyasetine meşruiyet sağlaması mümkün değildir.” dedi.
-
24.09.2025 14:44
TBMM'de kurulan Milli Dayanışma, Kardeşlik ve Demokrasi Komisyonunun 12. toplantısında düşünce kuruluşlarının temsilcileri dinlendi
"Terörsüz Türkiye" hedefi doğrultusunda TBMM'de kurulan Milli Dayanışma, Kardeşlik ve Demokrasi Komisyonunda düşünce kuruluşlarının temsilcileri görüşlerini dile getirdi.
-
24.09.2025 14:34
CHP İstanbul İl Başkanı Özgür Çelik tek aday olduğu olağanüstü kongrede yeniden seçildi
Delegelerin oy verme işlemi sona erdi. Tek aday olan Özgür Çelik, yeniden CHP İstanbul İl Başkanı seçildi. Sandıklardan çıkan sonuca göre; Özgür Çelik, geçerli 389 oyun 386'sını alarak yeniden CHP İstanbul İl Başkanı seçildi.
-
24.09.2025 11:32
Numan Kurtulmuş, 12. komisyon toplantısında konuştu: Bizim açımızdan planladığımızdan daha disiplinli ve verimli geçen bir süreç oldu!
"Terörsüz Türkiye" hedefi doğrultusunda TBMM'de kurulan Milli Dayanışma, Kardeşlik ve Demokrasi Komisyonun 12’nci toplantısı, TBMM Başkanı Kurtulmuş başkanlığında toplandı.
-
23.09.2025 21:05
Bolu, Kartalkaya Grand Kartal Otel’de 21 Ocak’ta 78 kişinin yanarak öldüğü dava 27 Ekim'e ertelendi: tutuklu sayısı 20'ye yükseldi
Bolu, Kartalkaya Grand Kartal Otel davasının ikinci duruşmasında, tutuksuz yargılanan sanık Mehmet Salun'un tutuklanmasına karar verildi. Davadaki tutuklu sayısı 20'ye yükseldi. Bir sonraki duruşma, 27 Ekim tarihine ertelendi.
-
22.09.2025 22:05
Bolu, Kartalkaya Grand Kartal Otel’de 21 Ocak’ta 78 kişinin yanarak öldüğü davanın 2. duruşması 2.gününde devam edecek
Grand Kartal Otel’de 21 Ocak’ta 78 kişinin hayatını kaybettiği, 133 kişinin yaralandığı yangın faciasına ilişkin, 19’u tutuklu toplam 32 sanığın yargılandığı davaya, 23 Eylül 2025 Salı bugün 2. gününde Bolu 1. Ağır Ceza Mahkemesince devam edilecek.
-
22.09.2025 13:23
Erdoğan BM kurulunda konuştu: Filistin davası artık dünyaya mal olmuştur
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Birleşmiş Milletler (BM) Genel Kurul Salonu'nda düzenlenen Filistin Meselesine Çözüm Bulunması ve İki Devletli Çözümün Hayata Geçirilmesi Konulu Yüksek Düzeyli Uluslararası Konferansı'na katıldı.
YAZARLARIMIZ






















