HABER ARAMA...
ARAMA SONUÇLARI
-
08.07.2026 10:09
İBB'ye yönelik 'yolsuzluk' davasının Silivri'de görülen ilk duruşmasının 64. oturumu görüldü: Beyoğlu Belediye Başkanı İnan Güney dahil 6 kişi tahliye oldu
Aranın ardından ara kararını açıklayan mahkeme bir sonraki tutukluluk incelemesinin 6 Ağustos’ta yapılacağını duruşmanın da 17 Ağustos’a ertelenmesine karar verdi. Beyoğlu Belediye Başkanı İnan Güney dahil 6 kişi tahliye oldu.
-
01.07.2026 10:08
İBB'ye yönelik 'yolsuzluk' davasının Silivri'de görülen ilk duruşmasının 60. oturumu görüldü: Danışman Murat Ongun’un ifadesi devam etti
İBB Başkan Danışmanı ve Medya A.Ş. Başkanı Ongun ikinci gün, Ekrem İmamoğlu'na da seslendi ve "Başkanım, Ertan Yıldız danışmanınızın marifeti çokmuş, biz de bu iddianameyle öğrendik. Siz de öğrendiniz." dedi.
-
30.06.2026 11:15
İBB'ye yönelik 'yolsuzluk' davasının Silivri'de görülen ilk duruşmasının 59. oturumu görüldü: Danışman Murat Ongun’un ifade veriyor
İBB Başkan Danışmanı ve Medya A.Ş. Başkanı Ongun; Benim meslek büyüğüm olan Soner Yalçın'a, Ruşen Çakır'a, Şaban Sevinç'e, Yavuz Oğhan'a talimat veremeyeceğimi öğrenirlerdi.
-
26.06.2026 10:21
Gökhan Günaydın; Sosyal Medyaya Bant Daraltma ve 15 yaş altına yasak getiren Torba Kanunu AYM’ye taşıdık
CHP Grup Başkanvekili Gökhan Günaydın, sosyal medyaya yüzde 90'a varan bant daraltması ve 15 yaş altına yasak getiren torba kanunun iptali için Anayasa Mahkemesi'ne başvurduklarını açıkladı.
-
23.06.2026 18:46
CHP Sözcüsü Müslim Sarı, Olağan Kurultay takvimi 1 Eylül itibarı ile başlayacak. Elimizdeki 820 imzanın değerlendirmesi devam ediyor!
Cumhuriyet Halk Partisi Sözcüsü Müslim Sarı; Takvimin ayrıntıları, yani ilçe kongreleri ve il kongreleri ile ilgili detaylar önümüzdeki günlerde sizlerle paylaşılacaktır.
-
22.06.2026 12:46
İBB'ye yönelik 'yolsuzluk' davasının Silivri'de görülen ilk duruşmasının 54. oturumu görüldü
İBB'ye yönelik 'Yolsuzluk' davasında aralarında görevinden uzaklaştırılan Ekrem İmamoğlu’nun da bulunduğu 59 kişinin tutuklu yargılandığı 414 sanıklı İBB Davası’nın 54. gününde sanıklar hakim karşısında ifade veriyor.
-
18.06.2026 00:25
CHP Sözcüsü Müslim Sarı: 3’ü mevcut il başkanı, 3’ü önceki dönem il başkanı tedbirli disipline sevk edildi
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Sözcüsü Müslim Sarı: “3’ü mevcut il başkanı, 3’ü önceki dönem il başkanı 6 arkadaşımızı tedbirli bir biçimde Yüksek Disiplin Kuruluna MYK kararıyla sevk etmiş bulunuyoruz.”
YAZARLARIMIZ

























