HABER ARAMA...
ARAMA SONUÇLARI
-
20.08.2025 07:29
‘İsmet İnönü’den Bugüne Işık Tutan Açıklamalar’: Aşiret-Tarikat Sorunu
Sinan Meydan: “Eşkıya ile devlet idaresinin bir tertibe, bir anlaşmaya girmesi olmaz. Devlet idaresinde böyle bir şeyi benim aklım almaz. Siyasette almıyor, nerede kaldı adi şekavette (eşkıyalıkta) alsın…” (İsmet İnönü)
-
16.08.2025 09:02
Hacı Bektaş Veli'nin hayatı, dünya görüşü ve Bektaşilik
Hacı Bektaş Veli Kırşehir yöresindeki Suluca Karahöyük’e (Hacımköy) yerleşiş, Orta Anadolu’yu dolaştıktan sonra Anadolu kültürünü, Anadolu insanının gelenek ve göreneklerini özümseyerek yeni bir bilim ve öğreti merkezi kurmuştur.
-
15.07.2025 15:15
Gökhan Günaydın'dan 15 Temmuz mesajı; FETÖ devlete sızdı” diyenler, dünün üstünü örtmeye, bugünü ve yarını gözlerden kaçırmaya çalışanlardır!
Cumhuriyet Halk Partisi TBMM Grup Başkanvekili Gökhan Günaydın mesajında; Gülen cemaatinin darbe yapacak güce kavuşmasının nedeni devlete sızması değil, AKP ile koalisyon halinde çalışmasıdır.
YAZARLARIMIZ
























