HABER ARAMA...
ARAMA SONUÇLARI
-
25.06.2025 09:17
Dünya genelinde yaklaşık 1 milyar, Türkiye’de yaklaşık 20 milyon erişkin obezite ile mücadele ediyor
Türkiye %32’lik oran ile Avrupa’da obezitenin en yaygın görüldüğü ülke olarak kabul ediliyor. Obezitenin son 30 yılda sadece erişkinlerde değil, çocuklarda da 4 kat artmış olduğu gözlemleniyor.
-
25.06.2025 09:13
Ali Babacan: Biz ekonominin durumunu Londra’ya, New York’a değil esnafa, çiftçiye, emekliye soruyoruz
DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan Yeni Yol grubunda yaptığı konuşmada yüksek enflasyona ilişkin şu mesajı verdi: “Mehmet Şimşek ve Cevdet Yılmaz, kaşıkla biriktirmeye çalıştıklarınızı kepçeyle götürüyorlar.”
-
23.06.2025 16:15
Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği: Zeytinlikler Geleceğimizdir, Zeytin ağacı yaşamdır. Yaşamı savunmak herkesin görevidir!
ÇYDD; Sanayi, Ticaret, Enerji, Tabii Kaynaklar, Bilgi ve Teknoloji Komisyonu’nda kabul edilen ve zeytinlik alanların madencilik faaliyetlerine açılmasını öngören kanun teklifi, doğa ve toplumun ortak geleceği için büyük bir tehdittir.
-
19.06.2025 12:55
TBMM'de kabul edildi; yeni iskan nedeniyle oluşturulan ve nüfusu 5 bin ve üzerinde herhangi bir yerleşim yerinde belediye kurulabilecek!
Buna göre, Cumhurbaşkanlığı İdari İşler Başkanlığı teşkilatının Cumhurbaşkanlığı Genel Sekreterliği olarak değiştirilmesi dolayısıyla Harcırah Kanunu'na, Cumhurbaşkanlığı Genel Sekreteri ibareleri eklenecek.
-
18.06.2025 10:40
İYİ Parti Genel Başkanı Müsavat Dervişoğlu: Bu oyunda biz yokuz!
İYİ Parti Genel Başkanı Müsavat Dervişoğlu, partisinin TBMM grup toplantısında konuştu: Bu süreci siz planladınız. Beştepe, Balgat, İmralı, Kandil, DEM, Hüda-Par kendi kendinize çalıp oynayın. Bu oyunda biz yokuz" ifadelerini kullandı.
-
16.06.2025 12:43
Ekrem İmamoğlu, Akın Gürlek tehdit davasında savunma yaptı; Güç gösterisi, zayıflığın alametidir!
İBB ve TBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, İstanbul Cumhuriyet Başsavcısı Akın Gürlek’i tehdit ettiği iddiasıyla yargılandığı davada ikinci kez ifade verdi. Dava iddianamenin geç ulaşması ve avukatların hazır olmaması nedeniyle 16 Temmuz 2025'e ertelendi.
YAZARLARIMIZ