HABER ARAMA...
ARAMA SONUÇLARI
-
01.04.2026 09:48
İBB'ye yönelik 'yolsuzluk' davasının Silivri'de görülen ilk duruşmasının 14. oturumu görüldü: oturumda tutuklu sanıkların tahliye talepleri alınıyor!
İBB yolsuzluk davasının ilk duruşması 14. oturumu 1 Nisan 2026 Çarşamba bugün Silivri'de görülüyor. İBB Başkan Ekrem İmamoğlu ile tutuklu ve tutuksuz sanıklar hakim karşısında savunma yapıyor.
-
31.03.2026 10:07
İBB'ye yönelik 'yolsuzluk' davasının Silivri'de görülen ilk duruşmasının 13. oturumu görüldü: Savcı 7 kişinin tahliyesini istedi!
İBB yolsuzluk davasının ilk duruşması 13. oturumu 31 Mart 2026 Salı bugün Silivri'de görüldü. İBB Başkan Ekrem İmamoğlu ile tutuklu ve tutuksuz sanıklar hakim karşısında savunma yapıyor.
-
30.03.2026 09:20
ABD ve İsrail'in İran'a saldırısıyla başlayan Ortadoğu'daki çatışmalarda 31. gün: Benzin fiyatı 116 doları geçti
ABD ve İsrail'in "nükleer müzakereler" devam ederken 28 Şubat'ta İran'ı vurmasıyla başlayan ve İran'ın misilleme saldırılarıyla devam eden Orta Doğu'daki savaşta 31 gün geride kaldı.
-
24.03.2026 13:40
Özgür Özel: Tapu sicil kayıtlarını avukat isteyecek, hâkim getirecek; millet, kim yalan söylüyor görecek!
Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Özgür Özel, "Tarım için kullanılmış bütün kredilerin faizlerinin silinmesi, ana paraların yapılandırılmasını bir kez daha öneriyoruz." dedi.
-
22.03.2026 09:22
ABD ve İsrail'in İran'a saldırılarının 23. gününde: İran misilleme saldırılarını artırdı, İsrail'de iki noktada büyük yıkım oldu
İsrail ve ABD'nin İran'a 28 Şubat'ta başlattığı saldırılar 23'üncü gününe girerken İsrail'in ve İran'ın hava saldırıları gece boyunca devam etti. ABD ve İsrail'in İran'a saldırıları 23. gününe girerken İran karşılık vermeye devam ediyor.
-
16.03.2026 08:46
İBB'ye yönelik 'yolsuzluk' davasının Silivri'de görülen ilk duruşmasının 5. oturumu savumalar alınamadan 17 Mart'a ertelendi
CHP İstanbul Milletvekili Turan Taşkın Özer, duruşma salonuna cübbesiyle geldi. Jandarma Özer'in izleyici bölümüne geçmesini istedi. Heyet düzen sağlanamadığı gerekçesiyle oturumu 17 Mart'a erteledi.
-
14.03.2026 10:29
Ahmet Özer’in Esenyurt Belediye Başkanlığı görevine dönmesi reddedildi
İstanbul 9. İdare Mahkemesi, Ahmet Özer’in Esenyurt Belediye Başkanlığı görevinden uzaklaştırılması ve yerine Can Aksoy’un belediye başkan vekili olarak görevlendirilmesine ilişkin işlemin iptali talebini reddetti.
YAZARLARIMIZ

























