HABER ARAMA...
ARAMA SONUÇLARI
-
13.09.2025 09:48
Ekrem İmamoğlu hakkında 'hakaret' suçundan hazırlanan iddianame kabul edildi: 2 yıl 4 aya kadar hapis cezası isteniyor
Ayrıca İmamoğlu hakkında Türk Ceza Kanunu (TCK) 53. maddesi kapsamında siyasi yasak istendi. Değerlendirmek üzere Bakırköy 33. Asliye Ceza Mahkemesi'ne gönderilen iddianame kabul edildi.
-
08.09.2025 15:50
Devlet Bahçeli'den İzmir'de yaşanan karakol saldırısı ve şehitler için mesaj: Türk milletine sabır ve baş sağlığı diliyorum!
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli mesajında; Sabah saatlerinde 16 yaşında olduğu belirlenen bir katilin uzun namlulu silahla bir polis karakolunu yaylım ateşine tutması Türkiye’miz üzerinde oynanan alçak oyunlardan bağımsız düşünülemeyecektir.
-
03.09.2025 21:25
4 Eylül Sivas Kongresi'nin 106. yıl dönümü
Sivas Kongresi, Mustafa Kemal’in Amasya Genelgesi sonrası I. Dünya Savaşı’ndan sonra ağır yara alan ve işgale uğrayan Türk topraklarını kurtarmak, Türk milletinin tam bağımsızlığını sağlamak amacıyla ulus temsilcileriyle bir araya geldiği kongredir.
YAZARLARIMIZ

























