HABER ARAMA...
ARAMA SONUÇLARI
-
15.07.2026 02:04
Gaziosmanpaşa Belediyesi Davası'nda 1 tahliye kararı çıktı: dava 2 Ekim'e ertelendi
Aziz İhsan Aktaş suç örgütü soruşturmasından ayrılan Gaziosmanpaşa Belediyesi dosyasında ilk duruşmanın ikinci günü bugün İstanbul 10. Ağır Ceza Mahkemesi’nce İstanbul 14. Ağır Ceza Mahkemesi salonunda yapıldı.
-
13.07.2026 20:00
Kemal Kılıçdaroğlu tv100'de: Parti içinde paralel yapı olmaz. Parti içinde mücadele edilir!
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu tv100 ekranlarının konuğu oldu. Kemal Kılıçdaroğlu, canlı yayınlanan özel röportajda Erdoğan Aktaş ve Başak Şengül'ün sorularını yanıtlıyor.
-
20.06.2026 20:05
Kemal Kılıçdaroğlu; Dokunulmazlıkların kaldırılması süreci, verdiğimiz hukuk mücadelesi ve yalan bilgilerle çarpıtılmak istenen gerçekler!
Kılıçdaroğlu: Erdoğan’ın muhalefeti bölme oyunlarından biri olan dokunulmazlık meselesini yalan ve yanlış bilgilerle kamuoyunda işleyen siyasetçi ve gazeteciler, bilerek ya da farkında olmadan iktidara hizmet etmektedir.
YAZARLARIMIZ

























