HABER ARAMA...
ARAMA SONUÇLARI
-
03.03.2026 10:35
Devlet Bahçeli: Siyonist eşkıyalık dürte dürte, ite ite ABD’yi İran’a saldırtmıştır. Müzakereler kisvesiyle İran’a tuzak kurulmuştur!
Devlet Bahçeli: Hamaney’in ölümünden sonra MOSSAD ajanlarının yıkıntılar altındaki anlık görüntüleri kayda alarak Netenyahu’nun ofisine göndermesi dehşet uyandıran bir organize saldırganlığın göstergesi değildir de nedir?
-
08.02.2026 06:00
MHP'li Fethi Yıldız: Terörsüz Türkiye tartışmaya kapalı, ertelenemez ve geri dönülmez bir devlet meselesidir
Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkan Yardımcısı Feti Yıldız, yaptığı paylaşımda “Biz, milletimizin onurunu koruyarak ve devletimizin haysiyetini gözeterek Terörsüz Türkiye hedefine yürüyoruz.” dedi.
-
21.01.2026 04:37
İran'da Atatürk etkisi ve Rıza Pehlevi
Sinan Meydan: Atatürk; tam bağımsızlık, ulusal egemenlik, uluslaşma, kadın hakları, akıl ve bilimle çağdaş uygarlığa yönelme ve yurtta barış dünyada barış idealiyle tüm dünyaya, özellikle de ezilen, sömürülen, geri kalmış uluslara yol göstermeye devam ediyor.
-
14.01.2026 07:09
Mahmut Arıkan: Bunu UNICEF söylüyor! Siz özgürlük diyorsanız, önce Filistin’i özgürleştirelim. Siz diktatör arıyorsanız, önce Katil Netanyahu’ya bir bakın, Siyonist rejimine bakın!
Saadet Partisi Genel Başkanı Mahmut Arıkan: Bunu UNICEF söylüyor! Siz özgürlük diyorsanız, önce Filistin’i özgürleştirelim. Siz diktatör arıyorsanız, önce Katil Netanyahu’ya bir bakın, Siyonist rejimine bakın!
YAZARLARIMIZ




















