HABER ARAMA...
ARAMA SONUÇLARI
-
09.01.2026 08:28
İstanbul Barosu davasında başkan ve yönetim kurulu üyeleri beraat etti
İstanbul 26. Ağır Ceza Mahkemesi, Suriye'nin kuzeyindeki bir operasyonla ilgili açıklamaları gerekçe gösterilerek yargılanan İstanbul Baro Başkanı İbrahim Kaboğlu ve yönetim kurulu üyelerinin oybirliğiyle ayrı ayrı beraat etmelerine karar verdi.
-
04.01.2026 16:15
Kemal Kılıçdaroğlu'ndan ABD'nin Venezuela'da yaptığı darbeye tepki: Hiçbir ülkenin kaderi, Washington’un enerji parametrelerine göre çizilemez!
Cumhuriyet Halk Partisi'nin 7. Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, ABD'nin Venezuela darbesine tepki gösterdi. Kılıçdaroğlu: Emperyalizm; dün Irak’ta, Libya’da ve Ortadoğu’da, bugün ise Venezuela’da gerçek yüzünü göstermiştir.
-
27.12.2025 11:27
Devlet Bahçeli Hatay'da konuştu: 11 ilimizde 14 milyonu bulan vatandaşımız depremin yıkımıyla karşı karşıya kalmıştı. Asrın İnşası Türkiye’nin Başarısı: 455 Bin Konut Tamam!
Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli, 6 Şubat depremlerinde 11 ilde yaşanan büyük yıkımlar sonrası Hatay’da gerçekleştirilen tüm illerde tamamlanan 455 Bininci Konut teslim töreninde konuştu.
-
25.12.2025 09:27
Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Sadettin Saran adli kontrolle serbest
'Uyuşturucu' soruşturması kapsamında dün gözaltına alınan Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Sadettin Saran, adliyeye sevk edildi. Savcılık ifadesi tamamlanan Saran, mahkeme tarafından imza şartı adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.
-
24.12.2025 17:45
Fenerbahçe Kulübü'nden, gözaltına alınan başkan Sadettin Saran hakkında açıklama yapıldı
Fenerbahçe Kulübü, başkan Sadettin Saran'ın gözaltına alındığını duyurarak "Başkanımızın, bugüne kadar olduğu gibi bu süreci de sağduyu ve metanetle atlatacağına olan inancımız tamdır" açıklamasını yaptı.
-
24.12.2025 08:00
Sadettin Saran'dan, pozitif çıkan uyuşturucu testi açıklaması: Hayatım boyunca kullanmadım, testi tekrar yaptıracağım!
Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Sadettin Saran'ın Adli Tıp Kurumu'nda yapılan uyuşturucu testi pozitif çıktı. Teste göre idrar, kan ve tırnaktan alınan örneği negatif çıkan, kan testi sonucu ise pozitif çıkan Saran, konuyla ilgili olarak açıklama yaptı.
YAZARLARIMIZ

























