HABER ARAMA...
ARAMA SONUÇLARI
-
03.01.2026 18:13
CHP'li Gürer: Bir yanda 843 milyar kâr, diğer yanda 5.8 trilyonluk borç
Ömer Fethi Gürer, “Vatandaşın bankalara ödediği faiz yükü de arttığını belirtti. 2024 yılında toplam 666 milyar TL faiz ödeyen vatandaşlar, 2025 yılının Kasım ayı itibarıyla bankalara tam 1 trilyon 45 milyar 548 milyon TL faiz ödedi” dedi.
-
02.01.2026 21:22
CHP'li Yankı Bağcıoğlu uyardı: Drone tehdidi artık varsayım değil, gerçek ve büyüyen bir güvenlik sorunudur!
CHP'li Yankı Bağcıoğlu, insansız hava araçlarının (İHA/drone) son yıllarda yalnızca askerî operasyonların değil; iç güvenliğin, kritik altyapıların korunmasının ve toplumsal düzenin doğrudan bir parçası hâline geldiğine dikkat çekti.
-
31.12.2025 21:48
CHP'li Gürer: 2025 verilerine göre ihraç edilmek istenen 291 ürüne sınır reddi verildi
Cumhuriyet Halk Partisi Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer, 2025 yılına ait Avrupa Birliği Hızlı Alarm Sistemi (RASFF) verilerine göre Türkiye’den gönderilen 476 ürünün “kusurlu” bulunduğunu belirtti.
-
31.12.2025 07:46
Devlet Bahçeli: Yeni yıl hayırla gelsin, güzelliklerle geçsin, Türkiye’nin ve Türk milletinin şahlanıp prangalarından tam olarak kurtuluşuna inşallah vesile olsun
Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli, yeni yıl mesajı yayımladı. Bahçeli: Dünya’nın nevzuhur ve nevrotik bir Ortaçağ mantığının çekim alanına kapıldığını da açıkça görüyor ve değerlendiriyoruz.
YAZARLARIMIZ

























