HABER ARAMA...
ARAMA SONUÇLARI
-
11.11.2025 13:40
Özgür Özel: Bu kara düzen gidecek. Yerine yepyeni, adil, çalışanın hakkını alacağı, gelecekten güvence duyulacak yepyeni bir düzen kurulacak!
Özgür Özel, partisinin TBMM Grup Toplantısı’nda konuştu. Özel: güçlü yurttaş, güvenli gelecek, kazanan Türkiye için; parti programını ev ev, sokak sokak anlatacağız.
-
11.11.2025 12:46
Tülay Hatimoğulları: Barışı örgütleyecek ve ruh katacak olan demokratik siyaset alanıdır
DEM Parti Eş Genel Başkanı Tülay Hatimoğulları TBMM'de partisinin haftalık grup toplantısında konuştu. Hatimoğulları: çocukların, kadınların, yaşlıların emeğinin sömürüldüğü kapitalist sistemle mücadele edeceklerini söyledi.
-
11.11.2025 10:17
Devlet Bahçeli: Bizim meselemiz vatandır, millettir, devlettir, al bayrağın altında 86 milyonun tek yürek olmasıdır!
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, "Cumhur İttifakı Türkiye'yi kem gözlerden, kötü sözlerden, ölümcül engellerden, karanlık emellerden, kaos tetikçilerinden fedakarca koruyacak, milletiyle bir ve bütün halinde geleceği inşa edecektir." dedi.
-
08.11.2025 02:27
CHP'li Gürer: Halk açlıkla, borçla, icrayla baş başa bırakıldı!
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer, Hazine ve Maliye Bakanlığı 2026 yılı bütçesi görüşmelerinde Komisyonu’ndaki yaptığı konuşmada, Türkiye’de derinleşen ekonomik kriz ve yoksulluğa dikkat çekti.
-
05.11.2025 20:22
Özgür Özel'den yeni iddia: Akın Gürlek’e Eti Maden’in Lüksemburg’daki Şirketinden maaş bağlandığını bilmiyor musunuz?
CHPGenel Başkanı Özgür Özel, Ümraniye’de düzenlenen Millet İradesine Sahip Çıkıyor Mitingi’ne katıldı. Özel: Buradan Akın Gürlek’e sesleniyorum, CHP’ye ve belediye başkanlarına haysiyet suikastı bu maaşa yapılmaz mı diyorsun?
-
05.11.2025 17:55
Mehmet Balık: AKP’nin 'Yeni Türkiye'si: Halkın Yüzde 21’i Sosyal Yardımla Hayatta Kalıyor!
ABB Meclis üyesi ve Serik Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Balık: Bir dönem “orta direğiyle” övünen Türkiye, bugün milyonlarca ailenin geçim sıkıntısı yaşadığı, sosyal yardımlara mahkûm edildiği bir tabloyla karşı karşıya.
-
04.11.2025 16:42
JMO ve İMO İzmir şubeleri: 'Kent Jeolojisi: İzmir Kent Sorunları ve Çözüm Önerileri Kolokyumu' sonuç bildirgesi açıklandı
TMMOB Jeoloji Mühendisleri Odası İzmir Şubesi ve Mimarlar Odası İzmir Şubesi iş birliğiyle düzenlenen “Kent Jeolojisi: İzmir Kent Sorunları ve Çözüm Önerileri Kolokyumu” kapsamında elde edilen değerlendirme ve önerileri hakkında açıklama yapıldı.
YAZARLARIMIZ





















