HABER ARAMA...
ARAMA SONUÇLARI
-
27.06.2025 00:07
Bakan Uraloğlu yanıldı mı, yanıltıldı mı?
Çiğdem Toker; AB Türkiye Delegasyonu, benzerine pek rastlanmamış bir açıklama yaptı. Uraloğlu’nun üzerine söz söylediği; İBB’nin yaptırdığı metro hattında AB kredisinin sağlandığına, bu kredinin de yerinde kullanılmadığına dair haberleri yalanladı.
-
25.06.2025 12:10
Müsavat Dervişoğlu: Yalanla ve talanla yarattığınız TEK ADAM rejiminiz ile; Devleti şirkete, vatanı pazara, milleti ırgata çevirdiniz!
İYİ Parti Genel Başkanı Müsavat Dervişoğlu, partisinin TBMM grup toplantısında konuştu. Dervişoğlu; Bilinsin ki Türk milleti destansı tarihinin her döneminde olduğu gibi yıkım, çözülme ve parçalanma rüyası görenlere geçit vermeyecektir!
-
01.06.2025 20:13
Özgür Özel: Ekrem Başkan Bizim Çoban Yıldızımız!
Özgür Özel, partisinin Antalya Kepez'de düzenlediği mitingde konuştu; Aciz bir yargı, aciz bir savcı, aciz bir dosyayı sırf kendi çıkarların için yaratmaya çalışıyorsun. Oysa Türkiye Cumhuriyeti bunu hak etmedi, bundan sonra da hak etmeyecek.
-
29.04.2025 12:00
DEM Parti Eş Genel Başkanı Hatimoğulları: Gelin, barışı hukukla kuralım, demokrasiyle görkemli hale getirip bu ülkenin geleceğine armağan edelim
DEM Parti Eş Genel Başkanı Tülay Hatimoğulları, "Yılın ikinci yarısında asgari ücret yeniden yapılandırılmalıdır. Memur ve emekli maaşlarına zam yapılmalıdır. Asgari ücretle çalışanlar için elektrik, su, doğal gaz kullanımı ücretsiz olmalı." dedi.
-
15.04.2025 09:15
Evdeki hesap çarşıya uymuyor
Şükran Soner; Yılların kayıpları, ezilmişliklerin deneyimleri, birikimleriyle, sil baştan yeniden gelişen toplumsal hak arama eylemlerinin, birbirinden yaratıcı ittifakları içinde, yürümeden geri dönüşün olmaması gerektiği bilincimizi, ittifaklarımızı güçlendirmeliyiz.
YAZARLARIMIZ