loading
close
SON DAKİKALAR

Bahçeli'nin o sözlerine DEVA Partisi'nden yanıt

Bahçeli'nin o sözlerine DEVA Partisi'nden yanıt
Tarih: 16.05.2020 - 09:34
Kategori: Siyaset

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin DEVA ve Gelecek Partisi'nin Meclis'e girmesine karşı hamle olarak Siyasi Partiler Yasası ve Seçim Yasası'nda değişiklik yapılmasını istemiş "lekeli ve sicili karanlık yüzler" ifadesini kullanmıştı. Bahçeli'nin bu sözlerine DEVA Partisi'nden yanıt geldi. ...

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in “memleket masası” çağrısına ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun Ali Babacan ile Ahmet Davutoğlu’nun partilerine grup kurmak için milletvekili verebileceklerini söylemesi karşısında bir açıklama yayımladı. Bahçeli, Siyasi Partiler Yasası ve Seçim Yasası’nda değişiklik yapılmasını, Siyasi Etik Yasası’nın da çıkarılmasını istedi.

Ayrca Bahçeli bu partilerle ilgili olarak "Millete ve vatana özden mensubiyet duymayan lekeli ve sicili karanlık yüzlerin Türkiye'yi hedefine alan ihanet planları DEVAmlı surette güncellenip gün ışığına çıkmaktadır. Gerçekleri örtbas etme çabası, kötü emelleri maskeleyip saklama amacı artık mümkün olmayan bir çırpınma halidir..." ifadelerini kullanmıştı. 

Deva Partisi Milletvekili Mustafa Yeneroğlu sosyal medya hesabından Bahçeli'nin o sözlerine yanıt verdi. "Sözde lekeli sicillere gelince; Sn. Bahçeli’nin 4 yıl önce Sn. Cumhurbaşkanı ile ilgili nezaketin çok uzağındaki sözleri daha hafızalardadır" diyen Yeneroğlu şu ifadeleri paylaştı:

"Sözde lekeli sicillere gelince; Sn. Bahçeli’nin 4 yıl önce Sn. Cumhurbaşkanı ile ilgili nezaketin çok uzağındaki sözleri daha hafızalardadır. Bugün tam tersi bir noktada olan sicil kaydını milletimiz takdir etmektedir. Hukuk devletinde sicil kaydı sicil müdürlüklerinde tutulur.

Sn. Bahçeli’nin açıklamasında kullandığı kendine özgü dili toplumumuz takdir edecektir.Deva Partisi kimseyle ilgili aşağılacıyı bir dil kullanmaz. Partimize yönelik toplumsal teveccühten duyulan endişeyi anlıyor,demokratik olgunluğa davet ediyorum.Hedefimiz tek başına iktidardır."

Kaynak : istanbulgercegi.com

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları